GARMONT

Bergschoenen G-Radikal GTX - erGo last - Oranje - Zwart

349,95

Kleur:

ORANJE

Maat:

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

Een totaal nieuwe wandelschoen levert Garmont met de G-Radikal GTX. Met geavanceerder materialen en innovatieve constructie- en ergnomische oplossingen een bergschoen die anders is dan de vele andere.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Garmont bergschoenen G-Radikal GTX - erGo last - Oranje - Zwart is een compleet nieuw product binnen de diverse bergschoenen die nu op de markt zijn. Deze wandelschoen is een combinatie van geavanceerde materialen met innovatieve ergonomische en constructieoplossingen.

Een lichtgewicht en ultra-presterende bergschoen die compatibel is met semi-stijgijzers en is daardoor ideaal voor berggidsen en snelle klimmers.

Het bovenwerk van de bergschoen van Lenzi Putek stof biedt topprestaties op het gebied van slijtvastheid, robuustheid, lichtgewicht en flexibiliteit. Alles wat je verwacht van een goeie wandelschoen. Door de erGo-last te combineren met de Double Damper-technologie heeft de schoen een echte ergonomische pasvorm. Met de revolutionaire G-Wrap technologie heeft Garmont een bevestigingssysteem ontworpen tussen het bovenwerk en de voering in het gedeelte van de voorvoet. Hiermee wordt de voet als een tweede huid in de schoen gehouden met een pasvorm zoals nog nooit eerder is ervaren.

Aan de bovenzijde zorgt het dubbele vetersysteem voor een differentiatie hoe strak de veters zitten tussen de voorvoet en het manchet. Hiermee heb je de mogelijkheid de G-Wrap losser te dragen of aan te spannen voor de elke activiteit en dat zonder de dichtheid van het manchet te wijzigen.

De innovatieve voering van de voetmouw in stretch 3D gaas wordt in contact gebracht met de voet zelf in plaats van tussen het bovenwerk en de voering zoals in een klassieke constructie van een wandelschoen. Deze voering kan worden verwijderd en worden gewassen voor betere hygiëne. De voering wikkelt om de voet en creëert een luchtruimte tussen de voering en de voet voor een betere ventilatie en minder zweet in de schoen.

Een zeer innovatieve schoen die je een heel ander type bergschoen zal laten zien en voelen. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

REVIEWS

Loading