GARMIN

Gps Garmin Foretrex 601

254,00
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Gps Garmin Foretrex 601

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Verken de wereld met je handen vrij.
Robuuste, militaire kwaliteit (MIL-STD-810G); compatibel met nachtzicht verrekijkers.
Biedt nauwkeurige geolocatiefuncties dankzij GPS, GLONASS en Galileo-satellieten
Voorkom dat u verdwaald raakt met navigatiesensoren zoals een 3-assige versnellingsmeter, een 3-assig elektronisch kompas en een barometrische hoogtemeter; Met Smart Notifications1 kunt u e-mail, SMS en waarschuwingen op uw apparaat ontvangen.
De Foretrex 701 bevat Applied Ballistics Elite software die doelgerichte oplossingen berekent voor lange afstandsschieten.
De levensduur van de batterij bedraagt meer dan 48 uur in de navigatiemodus, tot een week in de UltraTrac™-modus en tot een maand in de horlogemodus.
Verken de wereld handsfree met Foretrex 601 en Foretrex 701 GPS-navigatiesystemen met AB Elite-software en ontworpen volgens militaire normen. Blijf op koers, waar u ook bent, met GPS, GLONASS en Galileo-satellieten.
Stevige duurzaamheid
De Foretrex 601 en 701 navigatiesystemen zijn meer dan solide. Ze voldoen aan de militaire normen voor extreme temperatuur, schokbestendigheid en waterbestendigheid (MIL-STD-810G). Ze bevatten ook tactische functies zoals nachtzicht verrekijkerondersteuning en Jumpmaster-modus. (parachutespringen)
Navigatie met verschillende systemen voor plaatsbepaling per satelliet, waaronder Galileo
De Foretrex 601 en 701 werken met de drie satellietsystemen GPS, GLONASS en Galileo, om uw positie in de zwaarste omstandigheden efficiënter te kunnen volgen dan met GPS alleen. Verleng uw expedities met een accuduur van meer dan 48 uur in de navigatiemodus en tot een week in de UltraTrac-modus.
Meer sensoren voor nauwkeurigere navigatie
Om u op en buiten de gebaande paden te begeleiden, beschikken de Foretrex 601 en 701 over volledige navigatie- en volgmogelijkheden met geïntegreerde GPS- en ABC-sensoren (hoogtemeter, barometer en kompas). De ingebouwde hoogtemeter geeft hoogtegegevens om stijgingen en dalingen nauwkeurig te kunnen volgen. De

REVIEWS

Loading