GARMIN

Garmin Vivofit 4 Horloge

93,00
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Dit slimme horloge met een lange batterijlevensduur is ontworpen om u te begeleiden tijdens al uw dagelijkse trainingen in de sportschool of daarbuiten.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Activiteitenarmband met meer dan een jaar autonomie
Permanent aan en aanpasbaar kleurendisplay; meer dan 1 jaar batterijlevensduur1; geen noodzaak om op te laden!
Volgen van stappen, afstand en verbrande calorieën, slaapanalyse en gepersonaliseerd dagelijks stapdoel2
Waterdicht in het zwembad en de douche3
Automatische synchronisatie met Garmin Connect™, waarbij u uw activiteiten kunt analyseren, plannen en delen, kunt deelnemen aan uitdagingen en meer.
Garmin Move IQ™ detecteert en registreert uw activiteiten automatisch, en archiveert ze vervolgens op Garmin Connect.
Er zijn vele manieren om jezelf te overtreffen met de vívofit 4 armband, die zeer eenvoudig te gebruiken is! Het stelt u in staat om uw activiteiten bij te houden en te oefenen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen. Met zijn recordautonomie van meer dan een jaar, begeleidt vívofit 4 u gedurende de hele dag, zodat u uw activiteiten altijd kunt opnemen, automatisch kunt classificeren met Move IQ, enz.
Draag het elke dag
Met een autonomie van meer dan een jaar volgt de vívofit 4 activiteitenarmband continu uw activiteitenniveau zonder dat u deze hoeft op te laden. U kunt hem bij het zwembad en in de douche dragen en het permanent geactiveerde kleurendisplay kan zelfs in direct zonlicht worden afgelezen. Voeg een persoonlijk tintje toe door een kleurthema, een draaiknop of een motiverend zinnetje op het scherm te kiezen. U kunt zelfs de polsband veranderen om de kleuren en stijlen te variëren.
Handig gereedschap om je pols
vívofit 4 bevat verschillende nieuwe tools die ontworpen zijn om uw leven te vergemakkelijken. Bekijk de weersverwachting om te weten te komen wat het weer voor u in petto heeft vandaag. Activeer een alarm op de applicatie die op uw polsbandje gaat rinkelen of stel een timer in op uw polsbandje zodat u niet vergeet uw oven uit te schakelen. Ben je je telefoon kwijt? Uw vívofit 4 kan u helpen het te vinden.
Houd het eenvoudig
Je hoeft je stopwatch niet meer handmatig t

REVIEWS

Loading