GARETH & LUCAS

GARETH & LUCAS Muts The Eleven - Unisex Muts

€9,99

Gareth & Lucas The Eleven beanie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en is gemaakt om jouw hoofd lekker warm te houden.

Kleur: BLAUW / ORANJE

Aantal:
Out of stock

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Gareth & Lucas

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 10 membership punten

Productbeschrijving

Bereid je voor op de kou! Of je nu op of naast de pistes staat, er is altijd wel behoefte aan een warme én opvallende muts. Bij Gareth & Lucas hebben wij kleurrijke mutsen ontworpen, met of zonder motief. Draag hem tijdens de après ski, het skiën of een winterse wandeling. Met deze muts ben je gegarandeerd van het hoogste comfort en zorg je dat jij opvalt op de pistes.

Voor iedereen die gezien wilt worden Wie dus graag gezien wil worden, kan eigenlijk niet om deze muts heen. Zeker gecombineerd met een van onze andere opvallende wintersport producten zorg jij met deze muts voor kleur op de pistes. Je kunt deze gave muts natuurlijk overal dragen, maar vooral bij de après ski zul je er het meest mee opvallen.

Lekker opvallen op de piste Opvallen op de piste is niet moeilijk. Jij valt zeker op in de grote grijze massa met onze mutsen. Met onze opvallende muts, gemaakt van 100% acryl en allemaal met een eigen uniek design, heb jij gegarandeerd de beste wintersportervaring. Durf jezelf af te zetten tegen de witte piste en laat jezelf zien met kleding van Gareth & Lucas. Of je nu de held van de piste of prins pils in de kroeg bent. Val op tijdens de wintersport en geniet van de totaalervaring.

Dé must have van deze winter

Zorgeloos genieten – De muts is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en is gemaakt om jouw hoofd en oren jarenlang lekker warm te houden. Unisex – De muts heeft een one size fits all model. Opvallend ontwerp – Met deze muts zorg jij ervoor dat jij er iedere keer weer fantastisch bij loopt!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

100% Acryl

ONDERHOUDSADVIES

Verwijder de pad voor het wassen.