FOCUS FITNESS

Loopband - Senator iPlus

1.499,00 −16%
1.249,00
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Betersport

De Senator iPlus is het topmodel van de Focus Fitness loopbanden. Deze robuuste en semiprofessionele loopband heeft een loopoppervlak van maar liefst 147 x 57 cm.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Senator iPlus is het topmodel van de Focus Fitness loopbanden. Deze robuuste en semiprofessionele loopband heeft een loopoppervlak van maar liefst 147 x 57 cm. Daarnaast geniet je met de Focus Fitness Senator iPlus van vele luxe uitbreidingen zoals een koppelmogelijkheid met je tablet of smartphone, uitgebreide hellingshoek mogelijkheden en een goede demping. De supersterke 3 PK motor maakt deze loopband compleet.

Onbezorgd trainen
Met het enorm brede loopoppervlak van 57 cm geeft de Focus Fitness Senator iPlus je een ware sportschoolervaring. Daarnaast zorgen het eigen gewicht van 103 kg en de achtvoudige flex suspension vering ervoor dat je ongeëvenaard stabiel en blessurevrij kunt trainen!

Interactief trainen met de applicatie
Deze loopband is voorzien van de iPlus module, dit betekent dat de loopband gekoppeld kan worden aan een tablet/smartphone door middel van Bluetooth. Zo kan er getraind worden met gebruik van een applicatie. Leg je tablet/smartphone op de tablet houder van de loopband en download de bijbehorende trainingsapplicatie. De applicatie zal hierna de functie van het display van de loopband overnemen. Je tablet/smartphone is nu je trainingscomputer geworden en vanuit hier kun je gebruik maken van de verschillende functies van de applicatie. Daarnaast worden door middel van de applicatie jouw trainingsgegevens grafisch nog mooier in beeld gebracht.

Omdat je tablet/smartphone via Bluetooth verbonden is, zal de hellingshoek automatisch worden aangepast. Zo wordt de hellingshoek hoger als je bijvoorbeeld een berg opgaat. Ga naar de fitness apps pagina om te kijken welke applicaties momenteel te combineren zijn met de Focus Fitness Senator iPlus.

Trainingsprogramma's van de loopband
Naast de koppeling met de applicatie, biedt de trainingscomputer van de Focus Fitness Senator iPlus zelf ook 12 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's. Deze programma's variëren van intervalprogramma's, hellingprogramma's, programma's met verschillende snelheden tot programma's op basis van je hartslag.

Trainen op basis van je hartslag
Met de hartslagprogramma's van de Focus Fitness Senator iPlus is het mogelijk om op basis van je gewenste hartslag te trainen. Het best kun je daarvoor een ongecodeerde borstband (hartslagband) gebruiken. Stel het gewenste percentage van je maximale hartslag in om jouw eigen trainingsdoel te bereiken. De Focus Fitness Senator iPlus blijft je vooraf ingestelde hartslag continue vergelijken met de hartslag die je op het moment van training hebt en past zijn snelheid en hellingshoek hierop automatisch aan. Hierdoor kun je vele malen effectiever je persoonlijke trainingsdoel behalen. Wil je bijvoorbeeld vet verbranden, dan stel je (afhankelijk van je leeftijd) een lagere hartslag in dan op het moment dat je aan je spieropbouw wilt werken.

Hellingshoek
De elektronische hellingshoek van de Senator iPlus heeft 16 levels en is daarmee uitgebreid in hoogte verstelbaar. Door de hoogte te verstellen gaat de loopband aan de voorkant omhoog zodat je bergop kunt lopen. Behalve dat dit het trainen zwaarder maakt, train je hierdoor ook doelgericht de spierkracht in je benen.

Display
Het display is eenvoudig te bedienen en geeft je in één oogopslag inzicht in vele trainingsgegevens. Zo kun je tijdens de training je snelheid, afstand, tijd, hartslag, aantal verbrande calorieën en het grafiekprogramma zien. Ook heeft de Focus Fitness Senator iPlus een aantal handige sneltoetsen waarmee je in één klik je instellingen veranderd.

Materiaal
De Senator loopband is voorzien van een stille en oersterke 3 PK motor. Deze motor koelt zichzelf af door middel van een zelf koelend systeem. Deze motor maakt het mogelijk om te trainen tot een snelheid van 22 km/h. De snelheid is in te stellen per tiende. Het loopvlak is voorzien van een achtvoudige flex suspension vering. Deze vering zorgt voor extra comfort tijdens je training en voorkomt blessures. Daarbij heeft de loopband een zware en stabiele constructie van 103 kg. Door dit hoge eigen gewicht geniet u van enorm veel stabiliteit en kwaliteit en kan de loopband belast worden tot een lichaamsgewicht van 160 kg.

Geniet van vele extra's
De Senator is voorzien van vele extra's. Zo heeft de Senator een MP3 aansluiting welke is aangesloten op twee geïntegreerde speakers. Op deze manier kun je genieten van je favoriete muziek vanaf je eigen smartphone of tablet, zonder dat je gebruik hoeft te maken van oordopjes. In het display is ook een ventilatiesysteem geïntegreerd zodat je bij een intensieve training ook van een beetje verkoeling kunt genieten.

Technische informatie

 • motorisation with motor
 • GEBRUIKSPLAATS Thuis
 • AANTAL PROGRAMMA'S 12 programma's
 • TYPE CARDIO Hartslagmeting aan de pols
 • MAXIMUMSNELHEID 22km/u
 • BREEDTE 98 cm
 • LANDER Smartphone-compatibel
 • HOOGTE 150 cm
 • LENGTE 198 cm
 • gewicht (in kg) 103 kg
 • GEWICHT (in g) 160 kg
 • WIEL GROOTTE (in inch) Gemotoriseerd
 • TYPE BLUSSER home
 • STAAT Nieuw
 • length of running surface 147 cm
 • Vouwbaar JA

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

motorisation

with motor

GEBRUIKSPLAATS

Thuis

AANTAL PROGRAMMA'S

12 programma's

TYPE CARDIO

Hartslagmeting aan de pols

MAXIMUMSNELHEID

22km/u

BREEDTE

98 cm

LANDER

Smartphone-compatibel

HOOGTE

150 cm

LENGTE

198 cm

gewicht (in kg)

103 kg

GEWICHT (in g)

160 kg

WIEL GROOTTE (in inch)

Gemotoriseerd

TYPE BLUSSER

home

STAAT

Nieuw

length of running surface

147 cm

Vouwbaar

JA