FLOW FITNESS

Loopband - DTM200i - 99% Voorgemonteerd

€679,00

Voor een comfortabele en uitdagende training voor gebruikers van alle niveaus.

Kleur: Zwart

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 679 membership punten

Productbeschrijving

Ontdek de Flow Fitness Runner DTM200i, de perfecte loopband voor thuisgebruik. Met een snelheid van 0,8 - 12 km/h en een ruim loopvlak van 121 x 48 cm biedt deze loopband een comfortabele en uitdagende training voor gebruikers van alle niveaus.

Compact design Met zijn compacte design kan de Flow Fitness Runner DTM200i eenvoudig worden ingeklapt tot slechts 14 cm hoog, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. Bovendien is de loopband uitgerust met transportwielen, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De inklapbare handlebar biedt extra ondersteuning tijdens het lopen en kan worden ingeklapt om ruimte te besparen. Met de geïntegreerde tablethoude kijk je je favoriete series of tv programma's tijdens het sporten. Met de meegeleverde afstandsbediening met LCD scherm stel je de snelheid en tijd gemakkelijk in.

99% voorgemonteerd De Flow Fitness Runner DTM200i is voor 99% voorgemonteerd, waardoor hij binnen enkele minuten klaar is voor de eerste workout. Met 2 programma's biedt deze loopband voldoende variatie in je trainingen en kun je je fitnessdoelen efficiënter bereiken.

Kortom, de Flow Fitness Runner DTM200i is de ideale keuze voor een effectieve en comfortabele cardio-training thuis, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Kunststof & metaal