FITBIKE

Indoor Cycle - Race 2 - Indoor cycle

439,00 −43%
249,00

Kleur:

ZWART

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Betersport

De nieuwe FitBike Race 2 is een uitstekende Indoor Cycle voor de beginnende thuissporter. Deze Indoor Cycle ziet er strak en stijlvol.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De nieuwe FitBike Race 2 is een uitstekende Indoor Cycle voor de beginnende thuissporter. Deze Indoor Cycle ziet er strak en stijlvol uit dankzij het strakke zwarte design met groene accenten. De Race 2 heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Door het eigen gewicht van 33 kg is deze Indoor fiets te belasten tot een maximaal gebruikersgewicht van maar liefst 120 kg.

Technische specificaties
De weerstand van de Race 2 wordt bepaald door middel van een vilt-blokje. Door aan de weerstandsknop op het frame te draaien, verandert de stand van het viltblokje en zal deze tegen het vliegwiel worden gedrukt.

De Race 2 wordt aangedreven door een V-belt. Het grootste voordeel van een V-Belt ten opzichte van een ketting is het verschil in geluid. Een V-Belt is geheel geruisloos terwijl een kettingaandrijving in verhouding veel geluid maakt.

Ergonomisch ontwerp
De FitBike Race 2 Indoor Cycle is in diverse posities aan te passen aan de lengte en wensen van de gebruiker. Het racezadel is zowel horizontaal als verticaal te verstellen in verschillende standen. Ook het stuur van de Indoor fiets is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je altijd een goede ergonomische houding aannemen tijdens het sporten én kan de Indoor Bike door verschillende personen worden gebruikt. Met de verstelbare toeclips kun je je voeten vastzetten in de pedalen. Hierdoor schieten je voeten nooit van de pedalen tijdens de training. Daarnaast zorgen de toeclips ervoor dat je je spierkracht maximaal gebruikt. Naast trappen, kun je namelijk ook trekken aan de pedalen, waardoor er een krachtige fietsbeweging ontstaat.

Doortrapsysteem
Een Indoor Cycle is, in tegenstelling tot een hometrainer, uitgerust met een doortrapsysteem. Dankzij het zware vliegwiel moet je blijven doortrappen. Even kort stoppen, zit er niet in! Hierdoor verleg je grenzen en bereik je sneller je doelen.

Bidonhouder
De FitBike Race 2 is uitgerust met een bidonhouder. Hierdoor heb je jouw bidon met water of sportdrank altijd binnen handbereik. Wel zo prettig tijdens een pittige training!

Display
De FitBike Race 2 is uitgerust met een standaard trainingscomputer. Via deze trainingscomputer lees je je trainingsgegevens af, zoals

 • Afstand
 • Snelheid
 • Tijd
 • Calorie verbruik

Conclusie
De FitBike Race 2 een kwalitatieve Indoor Cycle voor een zeer goede prijs. De weerstand wordt bepaald door middel van een viltblokje dat boven het 13 kg zware vliegwiel bevestigd is. De V-Belt aandrijving maakt de FitBike Race 2 nagenoeg geluidloos. Door de bidonhouder heb je jouw bidon met water of sportdrank altijd bij de hand. Doordat de Indoor Cycle in diverse posities te verstellen is, train jij altijd in de juiste sporthouding. Kortom: de FitBike Race 2 is zowel ergonomisch als prijstechnisch een verantwoorde keus!

Technische informatie

 • GEWICHT VAN VLIEGWIEL 13 kg
 • BREEDTE 52 cm
 • HOOGTE 120 cm
 • LENGTE 126 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEWICHT VAN VLIEGWIEL

13 kg

BREEDTE

52 cm

HOOGTE

120 cm

LENGTE

126 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

STAAT

Nieuw