FIRST DEGREE FITNESS

First Degree Fitness Viking Pro V Roeitrainer

1.999,00
Kleur: BRUIN
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel
 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

First Degree Fitness Viking Pro V Roeitrainer

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De First Degree Viking PRO V heeft een enorme robuuste constructie die geschikt is voor de meest intensieve omgevingen. De roeitrainer kent geen dode punten en voelt heel natuurlijk aan.

Waterweerstand van de First Degree Viking Pro V

De Viking is zeer geschikt voor mensen die willen trainen als professionals. Door middel van het waterweerstandsysteem krijg je bijna het gevoel dat je echt in het water aan het roeien bent. Een roeitrainer met waterweerstand werkt als volgt: een met water gevulde trommel waar een schoep in is geplaatst, zorgt bij dit systeem voor de weerstand. Hoe meer water in de trommel en hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je zult ervaren. Een roeitrainer met waterweerstand is dus de beste simulatie van het echte roeien buiten op het water.

Dit 'Plus XL' model geeft je meer dan de standaard First Degree Roeitrainers. Geniet van 15% hogere maximale weerstand en een weerstand wisselaar met 5 niveaus. De instelklep van de weerstand wisselaar geeft je een snelle en vloeiende overgang. De schoep in de watertank is ook verbeterd. Zowel de schacht als de lagers zijn verhard.

Ergonomisch design
Tijdens het roeien beweegt de voorgevormde zitting rustig, vloeiend en stabiel over de rail. De structuur van de zitting zorgt ervoor dat je niet wegglijdt. De zitting is voorzien van vegers zodat bij elke roeibeweging het vuil van de rails wordt weggeveegd. De verstelbare voetpedalen met hielsteun geven je voeten extra grip en zorgen voor de juiste voetpositie. De ergonomische handgreep vermindert de belasting op je handen, polsen en onderarmen. Je kunt ervoor kiezen om de optionele zitting met rugleuning erbij te nemen zodat je altijd de juiste houding hebt met een optimale rug ondersteuning.

Display

De First Degree Viking PRO V beschikt over een Bluetooth console, voor integratie met roei en fitness apps, met Smart Device. Dit maakt het nog gemakkelijker om jouw fitnessdoelen na te streven. Hij laat de afstand, 500m tussentijd, tijd, slagen per min…

Andere bekeken ook

Technische informatie

 • AANTAL PROGRAMMA'S Geen programma
 • TYPE WEERSTAND fluid resistance
 • AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS 5
 • Gewicht Gewicht < 150 kg
 • VERPLAATSGEMAK Grote wielen
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • INTENSITEIT ZEER INTENSIEF

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

AANTAL PROGRAMMA'S

Geen programma

TYPE WEERSTAND

fluid resistance

AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS

5

Gewicht

Gewicht < 150 kg

VERPLAATSGEMAK

Grote wielen

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

INTENSITEIT

ZEER INTENSIEF

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hout