EVOLVE

Olympic Flat Bench Halterbank - Evolve Fitness EC-509

1.395,00 −14%
1.195,00
Kleur: ZWART

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitness Apparaat Specialist

Zoek je een professionele flat bench van de hoogste kwaliteit? Dan is de Evolve Fitness Olympic Flat Bench uit het juiste hout gesneden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Evolve Fitness Olympic Flat Bench is een perfecte keuze voor de serieuzere sportomgeving. Het duurzame stalen frame met poedercoating biedt een stabiele, duurzame en veilige basis voor de zwaarste uitdagingen en is bestand tegen constante intensieve training. Deze flat bench bevat een compact, ergonomisch ontwerp met een open frame, 2 paar stanghouders, 6 gewichtsopslagpinnen en talloze andere functionele kenmerken. De Evolve Fitness Olympic Flat Bench is ideaal voor gebruikers van alle maten en fitnessniveaus.

Het hoofdframe is gemaakt van solide, gelaste ronde buizen. Thermohardende poeder en elektrostatische spuittechnologie maakt het oppervlak extra sterk, zorgt voor een egale kleur en bovendien garandeerd het de nodige bescherming tegen roest. Evolve Fitness banken zijn niet alleen ontworpen voor professionele sportomgevingen, zoals sportscholen, CrossFit centra, hotels of praktijken. Ook thuisgebruikers die op zoek naar ware kwaliteit kiezen voor Evolve. De bank kan tevens volledig stationair op de vloer gemonteerd worden.

De Evolve Fitness Flat Bench Halterbank is uitermate geschikt voor de serieuze thuissporter en de betere commerciële fitnessomgevingen, zoals high-end gyms & CrossFit centra, hotels, etc. Door het duurzame, veilige en estethische ontwerp is de Evolve Fitness Flat Bench voor bijna alle sportruimtes geschikt. Zoek je een professionele flat bench van de hoogste kwaliteit? Dan is de Evolve Fitness Olympic Flat Bench uit het juiste hout gesneden.

Dankzij de goede garantievoorwaarden (2 jaar) en de kwalitatieve onderdelen weet je zeker dat je voor de lange termijn de juiste koop maakt. Bestel de Evolve Fitness Olympic Flat Bench nu.

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • LICHAAMSZONE HET HELE LICHAAM
  • SOORT TRAINING KRACHT
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

LICHAAMSZONE

HET HELE LICHAAM

SOORT TRAINING

KRACHT

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS