ENGWE

ENGWE ENGINE X 250W elektrische fiets - 60KM autonomie - Schijfremmen - Zwart

€1.234,88
€1.299,00 -4%

ENGWE ENGINE X elektrische fiets - 250W - 60KM autonomie - Schijfremmen - Zwart

Kleur: ZWART / ZWART / ZWART

M - 165-174CM online niet op voorraad
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:
Out of stock

Alleen online: Verkocht en verstuurd door thetopmark

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 1235 membership punten

Productbeschrijving

ELEKTRISCHE MODI: Gaspedaalmodus (zoals bij een elektrische motorfiets), trapondersteuning (zoals bij een elektrische fiets met trapondersteuning) of beide tegelijk.

250W 48V 13Ah: De batterij en de ongelooflijke motor zijn anders dan de andere, naast de grote wielen die gemaakt zijn voor alle terreinen. Bereik tot 50 mijl in de trapondersteuningsmodus. 1 tot 4 uur opladen.

Hydraulische schokabsorptie: Het schokabsorptiesysteem is een essentieel onderdeel van elektrische mountainbikes; ze absorberen en dempen schokimpulsen om een ​​comfortabele rit te garanderen. Dit is een veersysteem dat vaak in auto's wordt gebruikt omdat het voor een soepelere schokabsorptie kan zorgen en het comfort kan verbeteren.

Veiligheid en comfort boven alles: uw veiligheid en comfort staan ​​voorop. De motor

Slim LCD-scherm: Blijf op de hoogte tijdens uw reis met het slimme LCD-scherm. Houd in één oogopslag uw snelheid, afstand, batterijduur en meer bij. De ingebouwde USB-poort zorgt er ook voor dat uw apparaten onderweg opgeladen blijven.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Producten, kits, instructies

VOORRAADADVIES

Om de levensduur van de batterij te maximaliseren, moet je deze op een koele, droge plaats bij een temperatuur van 30-80% bewaren en minstens om de twee maanden opladen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Probeer het gebruik in hevige regen te vermijden.