ENFORMA

TENNIS ELLEBOOG COMPRESSIE TAPE ARM SLEEVE Rechtshandig

29,95
Kleur: BLAUW
Maat:
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door ENFORMA SALES

ENFORMA Socks ontwikkelt en produceert kwalitatief zeer hoogwaardige sokken voor o.a. hardlopen, skien, fietsen, wandelen, incl. recovery en taping sokken. De sokken hebben de maten S, M, L, XL.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Bij een tennisarm is er irritatie aan de buitenkant van uw elleboog. Daar zit een knobbel. Op die knobbel zitten spieren van uw onderarm vast aan uw elleboog.
De plek doet pijn bij sommige bewegingen. U kunt de pijn ook voelen in uw onderarm.
Mogelijk sneller herstel van een tennis elleboog
Met twee zogenaamde ankers en gebruimaking van zogenaamde kinesio taping fungeert de “TENNIS ELBOW” direct als steun en bescherming voor de strekspieren van de pols.
Door het afvoeren van de spanning en het versterken van de werking van de spieren zelf, vermindert het risico op blessures en beschermt het tegen een tennis elleboog / tennis arm.Mogelijk sneller herstel van een tennis elleboog
Met twee zogenaamde ankers en gebruimaking van zogenaamde kinesio taping fungeert de "TENNIS ELBOW" direct als steun en bescherming voor de strekspieren van de pols.
Door het afvoeren van de spanning en het versterken van de werking van de spieren zelf, vermindert het risico op blessures en beschermt het tegen een tennis elleboog / tennis arm.

Technische informatie

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS