EMPOSE

Whey Protein - Eiwit Poeder - Vanille - 908 g

€29,95

Met deze shake kom je gemakkelijk aan eiwitten voor het opbouwen en in stand houden van spieren. Gemakkelijk weg te drinken en ideaal voor na een zware workout!

Smaak:

Vanille

Maat:

0,9
Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Deze Whey Protein shake van Empose Nutrition bevat weinig calorieën (115 kcal) en een grote hoeveelheid proteïnen (24 gram)! Met deze shake kom je gemakkelijk aan je eiwitten voor het opbouwen en in stand houden van je spieren. Het is gemakkelijk weg te drinken en ideaal voor na een zware workout.

Uit deze pot met een inhoud van 908 gram kan je 30 doseringen halen. Meng 1 maatschep (30 gram) met 200 ml koud water of melk en wacht na het schudden eventjes een minuut zodat je van een heerlijke proteïnedrank kan gaan genieten.

Neem op trainingsdagen een portie binnen 45 minuten na de training. Op rustdagen kan je een portie tussen de maaltijden nemen.

Waarschuwing
Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek buiten het bereik van kinderen.

Veiligheid
De voedingssupplementen van Empose Nutrition worden uitsluitend geproduceerd in fabrieken met een gereguleerde omgeving. Empose maakt enkel gebruik van veilige, dopingvrije zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die vrij zijn van verboden stoffen. Tevens worden de microbiologische, analytische en sensorische parameters van de producten regelmatig gecontroleerd. Alle producten voldoen aan de Europese kwaliteitseisen voor voedselveiligheid met certificaten als HACCP, FSSC, ISO en GMP.

Over Empose
Empose Nutrition gelooft dat een gezonde en fitte leefstijl bepalend is voor de beste kwaliteit van leven. Het draagt bij aan geluk, energie en zelfvertrouwen. Ieder persoon zou zijn lichaam en geest moeten gebruiken tot waar het toe in staat is. Laat Empose je helpen je innerlijke atleet te versterken.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw