EMPOSE

Proteine Ranja - Eiwit Poeder - Eiwitshake - Tropical

€34,95

Whey isolaat op een nieuwe manier. Een verfrissende, doorzichtige drank met extra veel eiwitten en in heerlijke fruitige smaken. Het alternatief op een normale romige eiwitshake.

Smaak: Tropisch

600 g
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Empose Nutrition Water Clear Isolate: een verfrissend alternatief op de standaard romige eiwitshake, met extra veel eiwitten. Ideaal voor wanneer je dorstig bent na een zware trainingssessie, wanneer je iets lichters op je maag zoekt, of gewoon uitgekeken bent op de standaard eiwitshakes! Het lijkt wel een heerlijke proteine ranja met een verfrissende tropische smaak en vol met proteine.

In het kort:
• Maar liefst 21 gram eiwit per serving
• Lichte doorzichtige verfrissende drank
• Een heerlijke Tropical smaak
• Suiker- en vetvrij
• Empose Nutrition Water Clear Isolate
• Empose Water Clear Isolate is hét product voor iedereen die niet altijd zin heeft in een dikke romige eiwitshake, wat voor een vol gevoel kan zorgen. Met Water Clear Isolate kom je gemakkelijk aan je eiwitten voor het opbouwen en in stand houden van je spieren. Het is een heerlijk verfrissend licht alternatief met wei isolaat en is gemakkelijk weg te drinken. Ideaal voor na een zware workout waarbij je eerder zin hebt aan iets dorstlessends dan aan een zware romige proteïne shake.

Empose Water Clear Isolate bestaat uit hoogwaardig whey-isolaat en is vetvrij en suikervrij. Door één schepje eiwitpoeder in een shaker te mengen ontstaat een heldere, transparante drank met een verfrissende, limonade-achtige smaak. Elke scoop bevat maar liefst 21 gram eiwit. Water Clear Isolate van Empose is verkrijgbaar in verschillende smaken.

Tip
Wist je dat eiwitten geschikte macronutriënten zijn voor tijdens het afvallen? Wanneer je voldoende eiwitten binnenkrijgt, beperkt dit het verlies van spierweefsel. Spierweefsel verbruikt meer energie dan vetweefsel. Dus hoe meer spierweefsel je hebt, hoe gemakkelijker je kunt afvallen. Daarnaast zijn eiwitten ook de macronutriënten die het meest verzadigd zijn. Tot slot zijn ze nodig voor het opbouwen en in stand houden van je spieren. Een win-win dus!

Gebruik
Meng één maatschep (25 gram) met 400-500 ml koud water. Wacht na het schudden ongeveer 1 minuut totdat het ontstane schuim is verdwenen, zodat er een heldere, verfrissende proteïnedrank overblijft.

Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.

Over Empose
Empose Nutrition gelooft dat een gezonde en fitte leefstijl bepalend is voor de beste kwaliteit van leven. Het draagt bij aan geluk, energie en zelfvertrouwen. Ieder persoon zou zijn lichaam en geest moeten gebruiken tot waar het toe in staat is. Laat Empose je helpen je innerlijke atleet te versterken.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews

Loading

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Afgesloten bewaren op een koele en droge plek buiten het bereik van kinderen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Meng één maatschep (30 gram) met 400-500 ml koud water.

Juridische informatie

Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.