EMPOSE

Pre-Workout Accelerate - Cafeïnevrij - 360 gr - Lemonade

€19,95

Alles wat je nodig hebt om in de sportschool het meeste uit je workout te halen, zonder cafeïne en andere stimulanten te gebruiken.

Smaak: Lemonade
Maat:
360 G
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Productbeschrijving

In de avond nog even naar de gym? Geen probleem! Empose Nutrition Pre-Workout Accellerate - Cafeïnevrij bevat alles wat je nodig hebt om in de sportschool het meeste uit je workout te halen, zonder cafeïne en andere stimulanten. Aangevuld met meer populaire ingrediënten, zoals Beta-alanine en Citrulline. Zet op ieder moment van de dag een knallende workout neer.

In het kort
• Zonder cafeïne
• Met vitamine C
• Met 5 soorten aminozuren
• Zonder creatine
• Werkt in 15 minuten
• Heerlijke fruitige smaak
• 30 Doseringen

Stimulantenvrije Pre-Workout
Empose Pre-workout Accelerate Caffeine-free is een stimulanten vrije pre-workout, ideaal voor wanneer je in de avond gaat trainen en je al voldoende cafeïne binnen hebt gekregen of wanneer je liever helemaal geen cafeïne drinkt. Wil je toch een knallende training neerzetten en kan je een klein zetje in de juiste richting gebruiken? Dan is deze pre-workout geschikt voor jou.

Cafeïnevrij
In deze pre-workout variant zonder cafeïne zit net wat meer Beta-alanine en L-Citrulline verwerkt zodat je voldoende merkt, ook zonder stimulanten. Doordat deze variant geen cafeïne bevat, bepaal jij zelf je dosering. Wil je vandaag gaan voor een extra intensieve workout, neem dan bijvoorbeeld een halve scoop extra.

Met 1 dosering krijg je maar liefst 2000 mg Beta-Alanine en 2000 mg L-Citrulline binnen. Deze ingrediënten worden door veel mensen, voornamelijk bodybuilders en fanatieke sporters, als supplement gebruikt. Verder bevat Empose Pre-workout Accelerate toonaangevende ingrediënten als L-tyrosine, L-Arganine en L-Taurine die niet kunnen ontbreken in een volmaakte pre-workout. Tot slot is de formule afgemaakt met 250 mg vitamine C zodat jij met volle energie kan gaan sporten. Vitamine C is namelijk belangrijk bij de energievoorziening van het lichaam en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Zet op ieder moment van de dag een knallende workout neer, zonder stimulanten.

Gebruik
Meng 1,5 maatschep (12 gram) met 300 ml koud water.

Technische informatie

gewicht (in g)

0 tot 500 g

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

gewicht (in g)

0 tot 500 g