EMPOSE

Empose Nutrition BCAA 2:1:1 Blueberry flavour 360g pot

€21,95
€60,98/kg

De 3 essentiële aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine in de perfecte ration 2:1:1. in heerlijke fruitige smaken. Maarliefst 40 servings.

Smaak: Blauwe bosbes

360 G
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 22 membership punten

Productbeschrijving

"Je spieren voorzien van genoeg aminozuren tijdens het trainen gaat gemakkelijk met Empose Nutrition BCAA poeder. In de optimale 2:1:1 verhouding en snel opneembaar! Verkrijgbaar in twee heerlijke, verfrissende smaken.

In het kort +Bevat 6 gram BCAA per dosering +Optimale 2:1:1 verhouding +Gemakkelijk mengbaar zonder klontjes +Heerlijke fruitige smaak +40 Doseringen

Empose Nutrition BCAA Poeder Empose Nutrition BCAA Poeder bevat de drie essentiële aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine. Deze aminozuren spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van jouw actieve en sportieve leefstijl. Essentiële aminozuren worden niet door het lichaam aangemaakt en moeten uit voeding en/of supplementen worden gehaald.

2:1:1 Verhouding voor snelle en effectieve opname 2:1:1 staat voor de verhouding tussen Leucine, Isoleucine en Valine. Dit is de perfecte ratio waarbij Leucine het meest belangrijke aminozuur is en daardoor in de hoogste verhouding is toegevoegd. Het wordt aangeraden Leucine in combinatie met Isoleucine en Valine te nemen doordat het belangrijkste aminozuur Leucine op deze manier effectiever wordt opgenomen. Tevens wordt Empose BCAA Powder in poedervorm geleverd, waardoor de aminozuren sneller op worden genomen dan in pilvorm. Wij hebben expres ervoor gekozen om per scoop 6 gram BCAA’s te verwerken. Veel Aminozuur producten hebben geen prettige smaak doordat ze te veel aminozuren per scoop bevatten. De mixdrank krijgt dan een erg bittere nasmaak waardoor het moeilijk weg te krijgen is. Tijdens het sporten wil je niet nadenken over elke vieze slok die je moet nemen maar wil je kunnen genieten van een heerlijk verfrissende drank.

Gebruik Meng één maatschep (9 gram) met 400-600 ml koud water, afhankelijk van de gewenste smaaksterkte. Neem de drank tijdens je training voor een verminderde spierafbraak tijdens de inspanning.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen. "

Technische informatie

Voedingswaarden

Zie verpakking.

Reviews

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Afgesloten bewaren op een koele en droge plek buiten het bereik van kinderen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Meng één maatschep (9 gram) met 400-600 ml koud water.

Juridische informatie

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.