EMPOSE

CLA Caps - Conjugated Linoleic Acid - 120 Caps

€14,95
€41,53/kg

Een enorm populair supplement met het omega-6 essentieel vetzuur geconjugeerd linolzuur. Gemakkelijk in te nemen soft gel capsules bestaande uit 1600 mg geconjugeerd linolzuur per dagdosering.

Smaak: Neutraal

360 g
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 15 membership punten

Productbeschrijving

De enorm populaire Empose Nutrition CLA Caps bevatten een omega-6 essentieel vetzuur. Neem minimaal 1 dosering per dag van dit supplement om ervoor te zorgen dat je voldoende van deze vetzuren binnen krijgt. De CLA caps zijn uitgevoerd als gemakkelijk in te nemen soft gel capsules die bestaan uit 1600 mg geconjugeerd linolzuur.

In het kort • 1600 mg omega-6 essentieel vetzuur • Verwerkt in makkelijk in te nemen softgel capsules

Empose Nutrition CLA Caps Empose CLA caps bevatten geconjugeerd linolzuur (CLA). Dit is een essentieel meervoudig onverzadigd Omega 6 vetzuur. Het lichaam kan dit stofje niet zelf aanmaken waardoor het behoort tot de essentiële vetzuren die alleen te verkrijgen zijn uit voeding. Niet iedereen haalt voldoende voedingsstoffen uit zijn of haar voeding waardoor extra inname in de vorm van een supplement uitkomst kan bieden. Met name voor veganisten is het lastiger CLA uit voeding te halen. CLA komt namelijk van nature voornamelijk voor in dierlijke vetten. Desondanks bevat niet al het vlees of melk tegenwoordig nog voldoende CLA. Doordat veel koeien graan in plaats van gras krijgen gevoed, is het CLA gehalte drastisch verminderd. Daarom is het voor een groot deel van de mensen goed CLA aan te vullen door middel van suppletie.

Voordelen van CLA caps Er wordt beweerd dat CLA helpt bij het afvallen en bij het aanmaken van vetvrije massa. Deze voordelen zijn nog niet bewezen, maar desondanks is het een enorm populair supplement in de sportwereld. Empose CLA Caps worden aangeboden in de vorm van softgel capsules die daardoor gemakkelijk in te nemen zijn.

Gebruik Neem dagelijks 4 capsules met water. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.

Technische informatie

Voedingswaarden

Saffloerolie (Carthamus tinctorius) 70,42%, softgelhuls [gelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), gezuiverd water].

Reviews

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Neem dagelijks 4 capsules met water. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

GEBRUIKSAANWIJZING

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Juridische informatie

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.