DYNAMITE BAITS

Boilies Dynamite Baits The Source 1kg

22,19
Kleur: ROOD / ROOD / ROOD
Maat:
1 KG
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Boilies Dynamite Baits The Source 1kg

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Het recept 'De bron' is de openbaring in boilies. Dit karpervisaas is ontwikkeld door de Engelse karpervisser Terry Hearn. Hij is degene die de meeste karpers boven de 40 pond heeft gevangen. Een uitzonderlijke voedingsformule die het hele jaar door en in alle wateren effectief is.
De bron' is het 'bestseller' recept voor dynamiet aas. Dit eiwitrijke aas is een ideale uitgebalanceerde voedingsbron voor karpers. Door zijn zeer hoge voedingswaarde is hij onweerstaanbaar voor grote karpers. Inderdaad, ze moeten een maximum aan eiwitten in hun voedselbronnen vinden. Dit is de reden waarom de 'bron' van dynamiet aas aan de oorsprong ligt van recordvangsten in heel Europa. Het is ook in staat om alle vissen in een waterlichaam af te leiden van hun natuurlijke dieet om zich alleen te concentreren op uw aas. Het bevat een goede hoeveelheid roodborstje, wat het een aantrekkelijke kleur en kruidige smaak geeft.
Dynamiet aas heeft gebruik gemaakt van een bekwame mix van 3 lokstoffen die erin slagen om karpers van een afstand aan te trekken. Het zijn deze attractieve stoffen die 'de bron' zijn unieke geur en smaak geven. Het wordt door de overgrote meerderheid van de karpervissers beschouwd als een van de drie beste karpervissen. Zijn specifieke mechanische activiteit voor de stokken (PVA-zak) creëert een stimulerend universum dicht bij je aas om een voedselreactie in de karper op gang te brengen. De effectiviteit zal groter zijn als u het mengt met The Source® aantrekkingsvloeistof.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading