DYNAMIC

Dynamic Super 7 Ultimate Bike Care set

€90,99

Super 7 Ultimate Bike Care set van Dynamic. Dit merk staat bekend om producten van goede kwaliteit.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Wielrenstore

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 91 membership punten

Productbeschrijving

De Dynamic Super 7! De ultieme fietsonderhoudsset voor racefietsen, gravelbikes, MTB’s en e-bikes. Ontvet de ketting met Drivetrain Detox en wax je ketting met Slick Wax welke lang mee gaat. Was je fiets met Bio Filth Fighter en eindig de schoonmaakbeurt met Protective Wax. Alle benodigde borstels zitten in deze set. Bio Filth Fighter (1000ml)

Met deze hoogwaardige fietsreiniger kan ieder onderdeel van de fiets, inclusief je aandrijflijn, gemakkelijk schoongemaakt worden. De effectieve formule van Bio Filth Fighter is geoptimaliseerd om zowel lichte vervuiling als hardnekkig vuil te laten verdwijnen zonder de coating van je frame en onderdelen van rubber of andere materialen te beschadigen. Bio Drivetrain Detox (500ml)

De reiniger verwijderd vuil, olie, wax en vet snel en veilig. De afbreekbare formule kan gemakkelijk worden afgespoeld met water; het is de enige reiniger van zijn soort zonder gevarentekens en waarschuwingen! Drivetrain Detox is ontwikkeld om zwaar vervuilde onderdelen schoon te krijgen, het reinigt zelfs waterproof smeermiddelen en vetten. Slick Wax (100ml)

Kettingwax die super lang meegaat, ervoor zorgt dat je ketting schoon en droog blijft en die door uitstekende smerende eigenschappen zorgt voor een stille en soepel lopende ketting. Protective wax (400ml)

Bescherm je fiets en geef hem een mooie finish met Protective Wax! De beschermende wax biedt langdurige bescherming tegen corrosie en krassen van zand en zout. Soft Washing Brush

De Soft washing brush is ideaal voor het reinigen van je frame en onderdelen. De borstel is specifiek ontworpen voor het schoonmaken van de fiets. De zachte borstelharen maken deze borstel geschikt voor gebruik op alle typen fietsen waarbij de rubberen rand om de borstelkop zorgt voor extra bescherming. Met de grote borstelkop is jouw fiets snel weer helemaal schoon! Claw brush

De multifunctionele Claw brush is geschikt voor het schoonmaken van je fietsketting, cassette, derailleur en derailleurwieltjes. Met drie sterke nylon borstels en een plastic borstel welke geschikt is voor het verwijderen van modder uit je cassette, is deze tool ideaal voor het onderhoud aan de complete aandrijflijn van je fiets. Microfibre cloth

De perfecte schoonmaakdoek: de multifunctionele Microfibre cloth. De doek kan gebruikt worden voor het schoonmaken en drogen van de aandrijflijn.

Reviews