DROP SHOT

Padelracket Nabucco LTD

220,00 −59%
89,95
Kleur: Elektrisch blauw

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Ofertas de Padel

O novo Drop Shot Nabucco LTD proporciona firmeza nos golpes e graças ao grande sweet spot faz com que a bola corra bem na pista.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Drop Shot Nabucco LTD is een model met een teardrop-formaat, medium en gecentreerde balans en een uitstekende sweet spot, zodat de speelbaarheid bij elke slag vloeiend en eenvoudig is.

TECHNOLOGIE
CORK CUSHION GRIP: Anti-vibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die we leveren, onze rackets ideaal maken voor spelers met chronische blessures. Het bestaat uit een kurkplaat die zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor wordt voorkomen dat trillingen de hand van de speler bereiken.
3D FACE: 3D-textuur in een ruitvorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een ​​groter effect aan de bal te geven bij slagen waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
SMART HOLES SYSTEEM: Systeem voor het verdelen van gaten op het slagvlak van het racket, in een gebogen, progressieve vorm die zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de vermindering van trillingen wordt verbeterd.
SILICONE GRIP CHANNEL: Een kanaal in de grip van het racket, waar een stuk siliconen met een superabsorberende kurkcoating van 2 mm is ingebracht, om trillingen te verminderen net in het gebied waar de speler het racket vasthoudt. Met de Drop Shot rackets, met deze technologie, kun je genieten van een veiliger en prettiger spel.
CARBON 3000: 3000 monofilament koolstof per koolstofdraad die stabiele stijfheid aan het vliegtuig geeft en u in staat stelt te genieten van een uniforme slag.
TWIN TUBULAR SYSTEM: Al onze carbon frame rackets zijn gemaakt met dubbele buisvormige carbon stoffen die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen van maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit in alle delen van het slagvlak en grotere stijfheid biedt, zodat er geen energie verloren gaat door de klap door het frame vervorming.
EVA PRO: Het is een schuim dat harder is dan Eva Soft en minder dan Eva Tech.De elasticiteit zorgt voor meer controle voor ervaren spelers, voor een groter balgevoel en meer baloutput, met een middelhoge balsnelheid.

Technische informatie

  • EVENWICHT Neutraal
  • TYPE RACKET Waterdruppel
  • FREQUENTIE REGELMATIG
  • SPORTIEF NIVEAU EXPERT
  • FOAM TYPE medium
  • surface material carbon fiber

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

EVENWICHT

Neutraal

TYPE RACKET

Waterdruppel

FREQUENTIE

REGELMATIG

SPORTIEF NIVEAU

EXPERT

FOAM TYPE

medium

surface material

carbon fiber