DKN TECHNOLOGY

Treadmill Endurun loopband 22 km/u

€2.495,00

De EnduRun loopband heeft een krachtige motor met continu 2.5 pk en een hoge topsnelheid van 22 km/u waardoor hij geschikt is voor de snelste sprints.

Kleur: Zwart

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Bike Service Nederland BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 2495 membership punten

Productbeschrijving

EnduRun, designed and built for functional performance

De EnduRun loopband heeft een uiterst performante wisselstroom motor met continu vermogen van 2.5 pk en een hoge topsnelheid van 22 km/u waardoor hij geschikt is voor de snelste sprints. Het oversized loopvlak van 54 cm x 151 cm zorgt voor een veilige en comfortabele looptraining en biedt uitstekende schokabsorptie en ondersteuning bij elke stap dankzij het ‘progressive shockabsorbing deck’ systeem. Dit resulteert in een verminderde impact op de gewrichten en ligamenten met 15% in vergelijking met het lopen op de weg. Bovendien biedt de EnduRun een indrukwekkend hellingsbereik van 0 tot 15%.

Gepersonaliseerde workout Deze krachtige machine zorgt voor gepersonaliseerde workoutfeedback met 5 gebruikersprofielen en wordt geleverd met een helder en intuïtief 7 “LED-display in het midden van de console.

One Touch console Snelheid en helling worden eenvoudig gestuurd met de one-touch-toetsen op de console. De User Interface biedt een ruime keuze aan 18 unieke trainingsprogramma’s ontworpen door een gecertificeerde persoonlijke trainer. Daarnaast krijgt u eveneens 3 door de gebruiker gedefinieerde, 3 hartslaggestuurde en 3 handmatige doelmodi (tijd,afstand en calorieën).

Maak trainen veilig en leuk Train in de juiste hartslagzone met een draadloze Bluetooth® Smart hartslagzender. Om elke sessie leuk te houden, heeft de EnduRun een geïntegreerde tablethouder, een USB-poort en een geluidssysteem met stereoluidsprekers.

De EnduRun heeft eveneens een geïntegreerde Bluetooth 4.0-chip waarmee u uw tablet of smartphone kunt verbinden en uw loopband compatibel kunt maken met een App die meerdere interactieve trainingsopties biedt: Kinomap.

Na gebruik kunt u de EnduRun gemakkelijk opbergen met het Safety Lock-systeem.

Reviews

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Zo mogelijk droog en vorstvrij stallen

Juridische informatie

U heeft 2 jaar garantie