DKN TECHNOLOGY

Roeitrainer R-400

995,00

Kleur:

ZWART

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door DKN International

De R-400 roeitrainer is uitgerust met een air-magnetic weerstandsregeling, en biedt absolute topkwaliteit.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De natuurlijke roeibeweging stond centraal bij de ontwikkeling van de R-400: deze roeitrainer is dan ook uitgerust met een dubbel weerstandssysteem.

Het stalen schoepenrad zorgt via een opbouwende luchtweerstand voor de natuurlijke roeibeweging, en het magneetsysteem gekoppeld aan een 11 kg vliegwiel, aangedreven via een Hutchinson V-belt, regelt de extra computergestuurde trainingsweerstand.

De roeibeleving verloopt uiterst soepel, vloeiend en natuurgetrouw, en is quasi geruisloos. Deze constructie getuigt van hoogwaardige kwaliteit.

Een extra stevig frame zorgt ervoor dat de R-400 één van de meest stabiele roeiers is op de markt. De dubbele aluminium zadelrail en het ergonomisch zadel zorgen ervoor dat de R-400 de professionele roeitrainers uit de sportschool evenaart.

De automotive Hutchinson trekriem is heel slijtvast en stil in gebruik.

Daarnaast is de R-400 uitgerust met brede voetsteunen, en laat de frameconstructie een volledige bewegingsuitslag toe, waardoor dit toestel ook geschikt is voor personen met een lengte van 210 cm.

De console is uiterst intuïtief en biedt een ruim scala aan trainingsmogelijkheden.
Donkerblauw backlight en uitgerust met een instelbare schermstand, waardoor elke gebruiker continu een uitstekend overzicht heeft van alle trainingsdata.

De trainingsmogelijkheden omvatten oa. een manuele instelling, gespreid over 16 weerstandsniveau’s, 12 voorprogrammaties, waaronder 6 intervalprogramma’s, de mogelijkheid tot het aanmaken van een gepersonalizeerd oefenprofiel, 500m split, roeiwedstrijd, en hartslag gestuurde training.

Uigerust met draadloze Bluetooth hartslagmeting (via optionele borstriem), en compatibel met de Kinomap app.

De R-400 beantwoordt aan de wettelijke ISO/EN-20957 norm, en is onderhoudsvrij.

REVIEWS

Loading