CYCPLUS

Elektrische Fietspomp - Klein & Licht - Voor Fiets - Wielrenfiets - BMX & MTB

€109,00

Kleinste, lichtste en betrouwbare Cycplus AS2 elektrische fietspomp. Draagbaar, oppompen tot 6,9 BAR. Weegt <100g. Geen CO2-patronen nodig. Gemakkelijk in gebruik.

Kleur: ZILVER / ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door HeVer

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 109 membership punten

Productbeschrijving

Deze elektrische fietspomp is perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een draagbare en lichtgewicht oplossing voor het oppompen van hun banden. De eerste accu fietspomp in dit formaat is dan ook een lust voor het oog. Je hebt geen CO2 patronen meer nodig

Met de Cycplus AS2 fietspomp kun je je banden oppompen tot maar liefst 6,9 BAR, wat betekent dat je in een handomdraai je banden kunt oppompen tot de gewenste druk. Bovendien weegt deze fietspomp minder dan 100 gram en is het met zijn afmetingen van 654652,8 mm de kleinste en lichtste oplaadbare fietspomp op de markt. Geen losse handpomp of compressor op stroom nodig.

De Cycplus AS2 fietspomp is zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft de elektrische luchtpomp alleen maar op te laden en te gebruiken en de pomp doet de rest. De accu gaat lang mee en is gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Met deze elektrische fietspomp hoef je je nooit meer zorgen te maken over het oppompen van je banden tijdens het fietsen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar elektrisch pompje, lichtgewicht en draagbare oplossing voor het oppompen van je fietsbanden, dan is de Cycplus AS2 fietspomp de perfecte keuze.

Reviews