CYCPLUS

CYCPLUS A3 accupomp. Oplaadbare Bandenpomp, Elektrische fietspomp, Compressor

69,95
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door HeVer

Zeer sterke, intelligente en handzame compacte hoge druk (tot 10.3 Bar) elektrische accupomp. Geen adapter meer nodig! Altijd je eigen compressor bij de hand.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Zeer sterke, intelligente en handzame compacte hoge druk (tot 10.3 Bar) portable elektrische accupomp. Geen adapter meer nodig! Altijd je eigen compressor bij de hand, erg licht en gemakkelijk mee te nemen. Tevens beste koop eurobike 2022. Voor alle soorten banden. Al gebruik je hem voor de auto, fiets, brommer, motor, step, voetbal of ballonnen mee op te blazen. Deze pomp is echt een aanrader voor iedereen die van gemak houdt. Ideaal voor in de auto op weg naar jouw vakantieadres.

De CYCPLUS A3 is een unieke verschijning en heeft dan ook niet voor niets een octrooi voor het ontwerp. De functionaliteit wordt gecombineerd met schoonheid.
Deze elektrische luchtpomp is dan ook ideaal om cadeau te geven. Je bent 100% verzekerd van een top product van hoge kwaliteit.

150PSI/ 10,3 BAR

De luchtcompressor heeft een maximale hoge druk capaciteit tot 150PSI / 10,3 BAR en is bovendien voorzien van 4 verschillende soorten eenheidswaarden:

PSI
BAR
KPA
kg / cm
Na aansluiting op het ventiel wordt de huidige bandenspanning weergegeven, zodat je deze spanning altijd even kunt controleren. De luchtpomp stopt automatisch met oppompen wanneer de bandenspanning de vooraf ingestelde waarde bereikt, waardoor overmatig oppompen wordt voorkomen.

Beschermd tegen overbelasting
Er is een ingebouwde lithium batterij met beschermkaart in de A3 verwerkt welke de volgende zaken voor je verzorgen:

Batterijen bescherming tegen overbelasting
Over-ontlading bescherming
Kortsluiting bescherming,
Bescherming tegen onderspanning
Temperatuur controle functie.
Alle verschillende ventielen
De elektrische pomp is geschikt voor een Schrader, Presta en Dunlop ventiel. Het kan worden gebruikt voor alle soorten fietsen en voertuigen, zoals bijvoorbeeld mountainbikes, racefietsen, BMX, e-bikes en elektrische steps.

Hij wordt ook erg vaak gebruikt voor motorfietsen, auto's, ballen of ballonnen. Met de ingebouwde ledlamp, kan de pomp ook gebruikt worden als noodverlichting in het donker.

Voordelen A3:

150PSI
Luchtdruk is vooraf in te stellen
LED verlichting ingebouwd
LCD display
Auto stop
4 eenheidswaarden
Mocht je ook een interne powerbank en fietsmontage willen hebben, kijk dan ook eens naar onze Cycplus A2, voor een krachtigere accu en langer gebruik de A8

Technische informatie

  • BREEDTE 5.35 cm
  • LENGTE 18 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

5.35 cm

LENGTE

18 cm

STAAT

Nieuw