COASTO

Wakeboard & watersport lijn - Coasto Line - 20m lengte - 600kg weerstand

€66,00

Met zijn touwlengte van 20 meter is deze handgreep niet alleen geschikt voor wakeboardingsessies, maar kan hij ook worden gebruikt voor waterskiën en andere watersporten.

Kleur: ROOD / ZWART

20 m
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mijn Sporttoestel

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 66 membership punten

Productbeschrijving

De COASTO LINE roerstang belooft een uitzonderlijke ervaring op het water tijdens je uitgebreide wakeboardingsessies. De 31 cm EVA-schuimhandgreep zorgt voor ultiem rijcomfort en een uitstekende grip voor buitengewone prestaties.

Direct verbonden met de spreidingsstang is een 20 meter lange, 16-draads touw, perfect voor bevestiging aan een boot en navigatie door de golven. Met een opmerkelijke breeksterkte van 600 kg is het touw van de COASTO LINE zowel stevig als duurzaam, ideaal voor langdurige wakeboardingsessies of andere sleepsporten op het water.

De COASTO LINE is de perfecte accessoire voor watersportliefhebbers! Met zijn touwlengte van 20 meter is deze handgreep niet alleen geschikt voor wakeboardingsessies, maar kan hij ook worden gebruikt voor waterskiën en andere watersporten. De EVA-schuimhandgreep zorgt voor een onberispelijke grip en optimaal glijcomfort voor alle typen rijders.

Breekbelasting: 600 kg Handgreepbreedte: 31 cm

Wacht niet langer, plaats nu je bestelling!

Reviews