COASTO

SUP / kajak hybride board incl. accessoires - Altai 11 - opblaasbaar - 340x90

745,00 −14%
639,00
Kleur: BLAUW / WIT / ROOD
Maat:
1340 MM
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitness Apparaat Specialist

Het is mogelijk om dit model te gebruiken als een SUP board in een staande positie, maar ook kan de Altai gebruikt worden als kajak, in zittende positie.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De SUP / Kayak Altai 11' is een hoogwaardige hybride Kayak (1 persoons) vol verrassingen!

Het is mogelijk om dit model te gebruiken als een peddel in een staande positie om lange afstanden af te leggen, maar het is ook mogelijk om in Kayak configuratie te zitten om op avontuur te gaan in alle veiligheid dankzij zijn Double DropStitch TTS fusion technologie lagen.

Eenmaal uitgeprobeerd, zal de nieuwe Sup / Kayak Altai 11' een essentiële aanwinst zijn om van uw volgende uitstapjes op het water te genieten!

Boards gebouwd met twee lagen PVC zijn veel stijver en duurzamer dan intstapmodel (single layer) boards. Deze unieke technologie is een echte revolutie op de stand-up paddle markt en werkt dankzij thermische fusie: de twee lagen PVC worden niet langer gelijmd, ze worden nu heat-sealed, wat betekent dat er warmte wordt gebruikt in plaats van lijm.

LICHTHEID
Er is een aanzienlijke hoeveelheid dikke lijm nodig om het oppervlak van een SUP board te bedekken. Door de lijm te verwijderen, zijn de boards 20 tot 25% lichter!

AESTHETISCH
Het verlijmen van de twee lagen kan visuele onvolkomenheden veroorzaken, zoals bubbels, vouwen of vlekken wanneer de lijm niet goed is uitgesmeerd. Boards gebouwd met TTS® zijn gladder en hebben perfecte afwerkingen.

RESISTANCE
Op lange termijn kunnen diezelfde onvolkomenheden leiden tot onthechting. Het vermijden van lijm zorgt voor een plank van hogere kwaliteit gedurende vele jaren.

HARDHEID
De samensmelting van de twee lagen PVC aan het begin van het ontwerp zorgt voor een ultra stijf oppervlak voor meer drijfvermogen en stijfheid.

Accessoires inbegrepen in het pakket:

TRANSPORT TAS

Gemakkelijk vervoerbaar dankzij de wielen, de tas bestaat uit een schuimversteviging op de rug om uw sup met maximaal comfort en zonder beperking te vervoeren. Het model heeft twee extra vakken aan de buitenkant van de tas om uw spullen in op te bergen.

DUBBELWERKENDE POMP

Kwaliteit is essentieel in alle details van de Coasto SUP pack. De bijgeleverde handpomp heeft een dubbele capaciteit om je board nog sneller op te blazen.

DUBBELE PEDDEL

De dubbele peddel is ontworpen in composiet met verstelbare schachtlengte en anti-twist vergrendelingssysteem om de peddelaar in staat te stellen zijn houding te optimaliseren.

x2 VERWISSELBARE VINNEN

De 2 vinnen van dit "slide in" type board glijden met een simpele handbeweging in de inkeping en kunnen net zo makkelijk verwijderd worden, zonder afbreuk te doen aan de ondersteuning tijdens het gebruik.

KAJAKZITTING

De kajakzitting is compatibel met alle peddels die uitgerust zijn met 4 D-ringen: bevestig gewoon de riemen en uw SUP verandert in een kajak!

VEILIGHEIDSLINT

Een spiraalvormig TPU thermoplastisch koord met roestvrij stalen wartelbevestigingspunt op het board en riem met sponsafwerking beveiligt de gebruiker aan de peddel.

REPARATIESET

Om de gebruiker ook bij een harde klap te ondersteunen, wordt een complete reparatieset geleverd in een waterdichte koffer die eenvoudig aan een van de d-ringen van de SUP kan worden bevestigd.

AFMETINGEN: 340 x 90 cm / 11' x 35''
DIKTE: Extra dik, 20cm
MAX LADING: 200kg
TECHNOLOGIE: Dropstitch
MAX DRUK: 15psi

Bestel de Altai nu en ga een onvergetelijke tijd tegemoet op het water.

Technische informatie

 • WEERSOMSTANDIGHEDEN ELK SOORT WEER
 • TYPE SUP Opblaasbare SUP
 • BREEDTE 90 cm
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • LENGTE 340 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw
 • board length 11'

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

WEERSOMSTANDIGHEDEN

ELK SOORT WEER

TYPE SUP

Opblaasbare SUP

BREEDTE

90 cm

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

LENGTE

340 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

STAAT

Nieuw

board length

11'