COASTO

Sup board / Stand up paddle board - voor kinderen / personen tot 70KG - 226 x 66

445,00 −13%
385,00
Kleur: BLAUW
Maat:
225 CM
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitness Apparaat Specialist

De nieuwe Hook stand-up-paddle is een model geconfigureerd voor kinderen of personen tot 70 KG om veilig te leren suppen.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De nieuwe Hook stand-up-paddle is een model geconfigureerd voor kinderen of personen tot 70 KG om veilig te leren suppen.

Met een innovatieve technologie genaamd Drop Stitch Thermo Twin Skin, heeft het nieuwe sup board van Coasto een ongeëvenaarde sterkte met een samenstelling die veel milieuvriendelijker is dan een traditionele peddel. Coasto heeft het gebruik van lijm geëlimineerd in de assemblage van de PVC lagen dankzij een nieuw systeem dat ze samensmelt met warmte voor een board dat tot 30% lichter is dan een standaard model.

Zijn afmetingen (226 x 66) geven hem stabiliteit en wendbaarheid wat het gemakkelijker maakt om deze nieuwe sport te leren. Het model wordt geleverd met een verrijdbare tas met twee elastieken voor het laden en twee extra compartimenten om je spullen in op te bergen. Dit Coasto sup board heeft een maximale belasting van 70 kg en wordt aanbevolen voor kinderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en veelzijdig board.

Borden die gebouwd zijn met twee lagen PVC zijn veel stijver en duurzamer dan instapplanken met één laag. Ze geven echter een zwaarder board waarop enkele esthetische onvolkomenheden kunnen voorkomen. Zo is de Thermo Twin Skin TTS® technologie ontstaan.

Een revolutie op de stand-up-paddle markt: Een unieke technologie bestaande uit thermische fusie. De twee lagen PVC zijn niet langer gelijmd. Ze zijn nu thermisch gelast, wat betekent dat er warmte wordt gebruikt in plaats van lijm.

LICHTHEID
Er is een grote hoeveelheid zware lijm nodig om het oppervlak van een paddle board te bedekken. Door de lijm te verwijderen, zijn de boards 20 tot 25% lichter!

AESTHETICS
Het verlijmen van de twee lagen kan een aantal visuele onvolkomenheden veroorzaken, zoals bubbels, plooien of oneffenheden, wanneer de lijm niet goed verdeeld is. Planken gebouwd met TTS ® zijn gladder en hebben een perfecte afwerking.

RESISTANCE
Op lange termijn kunnen diezelfde onvolkomenheden leiden tot afbladderen. Het vermijden van lijm biedt een meer kwalitatieve plank voor vele jaren.

ROBUUST
Het lassen van de twee PVC-lagen in een vroeg stadium van de conceptie biedt een superstijf oppervlak voor een grotere drijfbaarheid en stijfheid.

TRANSPORT TAS
De tas is gemakkelijk te vervoeren dankzij de wieltjes en heeft een schuimversteviging op de rug, zodat u de sup met maximaal comfort en zonder spanning kunt dragen. Het model heeft twee extra vakken aan de buitenkant van de tas om uw spullen in op te bergen.

DUBBELWERKENDE POMP
Kwaliteit zit in elk detail van dit Coasto suo-pakket. De bijgeleverde handpomp is dubbelwerkend om je board nog sneller op te blazen.

VERSTELBARE PEDDEL MET 3 SECTIES
De peddel is ontworpen in composiet met verstelbare schachtlengte en anti-zwenk vergrendelingssysteem om de peddelaar in staat te stellen zijn houding te optimaliseren.

VERWIJDERBARE CENTRALE VIN
De "slide in" vin op deze boards glijdt in de inkeping met een simpele druk van de hand en is net zo gemakkelijk te verwijderen, zonder afbreuk te doen aan de houvast tijdens het gebruik.

VEILIGHEIDSLINT
Een thermoplastisch TPU spiraalkoord met draaibaar roestvrijstalen bevestigingspunt op het paddleboard en een riem met spunge afwerking beveiligen de rijder aan het board.

REPARATIESET
De complete reparatieset bestaat uit een waterdicht inzetstuk dat eenvoudig aan een van de d-ringen van het supboard kan worden bevestigd.

Model: Hook 7'5''
Inhoud: 185L
Afmetingen: 226 x 66 x 10 cm // 7'4'' x 26'' x 4''
Technologie: Drop-Stich TTS
Vin: 1 centraal verwijderbaar
Max. lading: 70 kg / 154 lbs
Max. druk: 15 psi

Bestel de Hook 7'5" nu en laat uw kinderen veilig kennis maken met de Stand Up Paddle sport.

Technische informatie

 • WEERSOMSTANDIGHEDEN ELK SOORT WEER
 • TYPE SUP Opblaasbare SUP
 • BREEDTE 66 cm
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • LENGTE 226 cm
 • SPORTIEF NIVEAU BEGINNER
 • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

WEERSOMSTANDIGHEDEN

ELK SOORT WEER

TYPE SUP

Opblaasbare SUP

BREEDTE

66 cm

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

LENGTE

226 cm

SPORTIEF NIVEAU

BEGINNER

STAAT

Nieuw