COASTLINE

Surfboard / opblaasbare surfplank - Coasto Air Surf 6'

€445,00 −10%
€399,00
*De uitverkoop begint op 2022-01-04

De Air Surf 6' is een opblaasbare surfplank gemaakt voor beginnende en gevorderde surfers. Met de Coasto Air Surf 6' zul je enorm veel plezier ervaren op kleine tot middelgrote golven.

Kleur: Klavergroen
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitness Apparaat Specialist

Productbeschrijving

De Air Surf 6' is een opblaasbare surfplank gemaakt voor beginnende en gevorderde surfers. Met de Coasto Air Surf 6' zul je enorm veel plezier ervaren op kleine tot middelgrote golven. Dankzij het compacte ontwerp en het lichte gewicht kun je zeer wendbaar sturen met relatief weinig kracht.

Elk Coasto opblaasbaar board is ontworpen en getest om veiligheid en plezier te combineren. Ieder Coasto model is ontwikkeld voor speciale doeleinden. De Air Surf 6' is ontworpen voor puur surfplezier: een specifieke vorm voor meer wendbaarheid en een goede samenhang van precieze afmetingen (6'x3") voor een betere controle op de golven.

De Air Surf Coasto 6' is op te pompen tot een druk van 22 PSI. Hierdoor is de handheid van het bord volledig vergelijkbaar met een conventioneel surfboard. Coasto staat bekend om pure innovatie. Dankzij dit ontwerp heb je nooit meer last van onhandigheden en irritaties die op komen spelen bij het vervoeren van een conventioneel surfbord, wat vaak een lomp en zwaar werkje is. De Coasto Air Surf 6' is daarom perfect te gebruiken als vervanger van een conventioneel surfboard.

Ook dankzij de Thermo Twin Skin Technologie (TTS) profiteer je met dit surfboard van een enorme hardheid, wat resulteert in een uitstekende stabiliteit op het water. De TTS Technologie bestaat uit een themische fusie van twee PVC-lagen, waardoor de hardheid van het bord uitstekend behouden blijft tijdens het surfen. Dit board blijft onder de gewichtsgrens van 5 kg, waardoor het je je zeer beweeglijk kunt wenden op de golven.

Accessoires inbegrepen: transportrugzak, pomp & koord.

Bestel de Coasto Air Surf 6' nu en beleef samen met vrienden en familie een onvergetelijke zomer dit jaar.

Technische informatie

  • TYPE PLANK Shortboard
  • Gewicht Gewicht < 30 kg
  • BREEDTE 53 cm
  • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
  • LENGTE 180 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • TYPE LENS 55 L
  • INTENSITEIT ZEER INTENSIEF

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE PLANK

Shortboard

Gewicht

Gewicht < 30 kg

BREEDTE

53 cm

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

LENGTE

180 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

TYPE LENS

55 L

INTENSITEIT

ZEER INTENSIEF