CLOSCA

Opvouwbare stadsfiets- / stephelm(Helmet LOOP) Parel-Wit

€49,90
€85,00 -41%

CLOSCA HELMET LOOP. Stedelijk en casual. Zonder interieur volume, plat in 1 seconde om in je rugzak te passen. Gecertificeerde stootbeveiliging. Elastische pasvorm voor meer comfort. Maten: M en L

Kleur: Wit / Wit

L
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door CLOSCA

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 50 membership punten

Productbeschrijving

**BESCHERMING EN SCHOKBESTENDIGHEID:**Veiligheid staat voorop. De Closca-helm kan alleen worden opgevouwen als er geen intern volume aanwezig is, en natuurlijk vouwt hij nooit in geval van een ongeluk en functioneert hij op dezelfde manier als andere helmen. De impactbeveiliging wordt gegarandeerd door een polycarbonaatschaal en EPS-schuim die schokken absorberen en voldoen aan de normen voor fietsen, elektrische fietsen en elektrische scooters. Certificeringen: EN1078 voor Europa en Azië en CPSC voor de VS en Canada. **OPVOUWBAAR MET DE HELM IN JE RUGZAK:**Het unieke opvouwsysteem op de markt maakt het mogelijk om het volume bijna te halveren en plat te worden, zodat je het in elke helm of rugzak kunt doen wanneer je het niet gebruikt. Hoe werkt het? Ontworpen en gepatenteerd door Closca. De helm bestaat uit 3 onderdelen die verbonden zijn met 4 kunststof onderdelen en heeft 2 stabiele posities: opgevouwen en uitgevouwen. Dit stelt je in staat om in minder dan 1 seconde van de ene positie naar de andere te gaan en het volume met bijna 50% te verminderen, waardoor het de meest efficiënte op de markt is. Zodra er een intern volume in de helm aanwezig is, kan deze niet meer worden opgevouwen en blijft hij vast om je hoofd te beschermen in geval van impact. EENMALIG INSTELLEN. COMFORTABEL: Het elastische instelsysteem aan de achterzijde maakt het mogelijk de helm eenmaal aan je hoofd aan te passen, in plaats van elke keer dat je hem opzet. De helm heeft afneembare binnenvoeringen van wedstrijdkwaliteit om perfect op de vorm van je hoofd te passen. Met een licht gewicht van 330 gram zul je nauwelijks merken dat je hem draagt. VERBORGEN VENTILATIE: De helm laat frisse lucht binnen en voert warme lucht af in 360 graden dankzij de configuratie van 3 onderdelen en een netwerk van verborgen gaten op de verbindingspunten van de onderdelen. Dit maakt hem geschikt voor elk seizoen, zowel voor vrouwen als mannen. INFORMELE STADSSTIJL: Het ontwerpteam van Closca, bekroond met verschillende van 's werelds meest prestigieuze designprijzen, heeft deze helm ontworpen zodat hij past bij jouw dagelijkse stadsoutfit en vermijdt dat je met helmen in sportieve skateboardstijl moet sporten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je hem kunt combineren.

MATEN: Meet de omtrek van je hoofd boven je wenkbrauwen. De maten komen overeen met M: 56 cm - 59 cm en L: 60 cm - 63 cm. Onthoud dat het vinden van de juiste maat goed is voor de planeet, omdat het verzending en CO2-uitstoot vermindert, en het vermijdt onnodige kosten. RETOURNEREN: Zorg ervoor dat dit product geschikt is voor jou. Zo niet, stuur het dan volgens onze instructies terug, samen met de handleidingen, de labels en, indien aanwezig, de originele verpakking; deze kan hergebruikt worden. Laten we samen onze planeet respecteren.

Reviews