CCM

Ccm Tacks As-v Pro Schaatsen Sr

889,95
Kleur: ZWART
Maat:
44
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

De Tacks AS-V Pro ijshockeyschaatsen zijn gemaakt met de exclusieve technologie van CCM, waarbij de schaats uit één stuk bestaat.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Tacks AS-V Pro ijshockeyschaatsen zijn gemaakt met de exclusieve technologie van CCM, waarbij de schaats uit één stuk bestaat. Dit zorgt voor superieure energieoverdracht en een ultieme pasvorm. Gecombineerd met een carbonconstructie geeft dit je ondersteuning terwijl je de meest krachtige slagen maakt. De ijshockeyschaats is gemaakt voor snelheid.

De kern is thermovormbaar voor meer comfort. De voering met Totaldri Pro en Polygiene is gemaakt van hoogwaardig, vochtwerend materiaal, zodat je voeten droog blijven en je schaatsen licht. De voering beschermt ook tegen geurtjes, slijtage en schuren.

De Powerflex pees zorgt voor een betere bewegingsvrijheid zodat je meer kracht kan zetten. De uit meerdere lagen bestaande foam is naadloos en vormt zich anatomisch rond je voet voor comfort en ultieme pasvorm.

De tong van de schaats is 7mm dik, asymmetrisch en vervangbaar. Het inzetstuk met D30 foam geeft de ultieme bescherming.

Specificaties:

Tussenzool: lichtgewicht composiet

Voetbed: Gevormd CCM Ortholite Ultralite met hiel grip

Holder: Speedblade XS

Stijfheid: 215

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Juridische informatie

Geen