CCM

Ccm Supertacks As3 Pro Schaatsen Sr D 7.0 (42 Eu) - Regular

€729,00

De CCM Supertacks AS3 Pro draait om pure prestatie en kracht. Met deze schaats krijg je een meer directe energieoverdracht, en een betere pasvorm om sneller en met meer power te kunnen schaatsen

Kleur: ZWART
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door sportimex.com

Productbeschrijving

De CCM Supertacks AS3 Pro draait om pure prestatie en kracht. Met deze schaats krijg je een meer directe energieoverdracht, en een betere pasvorm om sneller en met meer power te kunnen schaatsen. De super lichtgewichte, stevige en thermovormbare kern zorgt voor de ultieme schaats-prestaties. De voering is Totaldri Pro+. Deze hoge kwaliteit voering is vocht-afvoerend, en houd je voeten droog en je schaatsen licht. De voering beschermt ook tegen slijtage en wrijving.

De vulling rond de bovenkant van de schaats zorgt voor comfort voor je voet en enkel. De enkel heeft memory foam wat zich rond je voet wikkelt voor een goede pasvorm en comfort. De tong is vervangbaar, 7mm, en heeft een asymmetrische “flex-point” zodat hij beter aansluit, en beschermt tegen irritatie van veters.

De licht van gewicht composiet tussenzool zorgt voor een betere energieoverdracht van het ijzer van de schaats naar de schoen. 

Stijfheidsprestatie Index: 215

Voetbed: CCM Ortholite Ultralite

Holder: Speedblade XS

Runner: XS1 Black (+2 mm)

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw