CCM

Ccm Super Tacks X Ijshockeyhelm

€419,95

De Super Tacks X ijshockeyhelm helpt je het beste ijshockey te spelen van begin tot het einde van de wedstrijd.

Kleur: ZWART

  • MEDIUM undefined
  • GROOT undefined
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 419 membership punten

Productbeschrijving

De Super Tacks X ijshockeyhelm helpt je het beste ijshockey te spelen van begin tot het einde van de wedstrijd. De baanbrekende R&D en 3D digitale productie-innovatie komen nu samen in de nieuwe Super Tacks X helm. Dit is een nieuwe generatie helm, en hij houdt je op je best gedurende het spel, terwijl hij de allerbeste bescherming en comfort biedt!

De unieke 3D-geprinte Nest-Tech houdt je hoofd koel door de ongeëvenaarde maximale luchttoevoer. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat je beter kan presteren wanneer de temperatuur van je hoofd gereguleerd en gelijk blijft. Het ontzettende ademende vermogen betekent dat er minder lichaamswarmte verloren gaat, waardoor je energieniveau constant blijft en je hoofd helder zodat je de beste beslissingen op het ijs kunt maken! Dit helpt je prestatie gedurende de wedstrijd, en helpt je sneller te herstellen tussen shifts door.

De Nest-Tech vormt zich naar de vorm van je hoofd in een doorlopende ongeëvenaarde pasvorm. De 3D geprinte componenten zijn optimaal aangepast met verschillende diktes op bepaalde plekken zodat dit helpt de kracht van de impact te verdelen en alle belangrijke gebieden te beschermen.

Voor bescherming heeft de helm Nest-Tech 3D geprinte voering en D30. De voering is innovatief, toonaangevend, en heeft een goed pasvorm. De helm is gemaakt met verschillende geometrieën om zo het beste de impact van klappen te absorberen op alle belangrijke plekken. Het D30 Smart Material helpt het distribueren van de impact energie.

De Nest-Tech heeft meerdere lagen schuim waardoor de helm uitermate comfortabel is en zal zich naar de vorm van je hoofd vormen zoals geen helm ooit tevoren!

Het makkelijke, gereedschap-vrije front-to-back aanpasbare systeem maakt dat de helm makkelijk in maat aan te passen is, met een grote maat bereik voor de perfecte pasvorm. Het gestroomlijnde design met versterkte zijkanten geven de helm een pro uitstraling en geven extra bescherming aan de zijkant.

De ijshockeyhelm wordt geleverd met een zak om je helm in op te bergen.

Maatvoering:

Maat S: 52.5 – 57 cm

Maat M: 55.5 – 60 cm

Maat L: 58.5 – 63 cm

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Juridische informatie

Geen