CCM

CCM Jetspeed FT485 Ijshockeybroek Sr

Vanaf 85,00 −17%
69,95

Kleur:

ZWART

Maat:

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

Gemaakt met een getextureerd zijpaneel en versterkt met polyester, de Jetspeed FT485 ijshockeybroek is licht van gewicht en heeft een taps-toe-lopende vorm met extra duurzaamheid op plekken waar het.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Gemaakt met een getextureerd zijpaneel en versterkt met polyester, de Jetspeed FT485 ijshockeybroek is licht van gewicht en heeft een taps-toe-lopende vorm met extra duurzaamheid op plekken waar het ertoe doet voor een competitieve speler. Voor het aanpassen is er een interne riem en een 1” rits. De wijde voor-opening en geïntegreerde wijdere duurzame riem zorgen voor een makkelijke en goede pasvorm. De voering is polyester en is erg comfortabel en duurzaam.

De heup en nier hebben beschermkappen voor hoogwaardige bescherming. Voor de rugbescherming is er een nieuwe uitgegoten schild voor de ruggengraat, wat zorgt voor hoge impact bescherming in de lage rug. De dijbeen stukken zijn lichtgewicht foam en gegoten plastic, en hebben een rits. Dit zorgt voor optimale bescherming, en kan vergroot worden met de rits.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Juridische informatie

Geen