CCM

CCM Jetspeed FT4 Handschoenen Jr

€139,95 −21%
€109,95

De Jetspeed FT4 ijshockeyhandschoenen zijn licht van gewicht.

Kleur:

ZWART

Maat:

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Sportimex.com

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Jetspeed FT4 ijshockeyhandschoenen zijn licht van gewicht. Jetspeed is synoniem met bewegingsvrijheid. Je beweegt snel over het ijs terwijl je beschermd bent. De geüpdatet Jetspeed handschoenen nemen dingen over van de oudere generaties en verbeteren ze in een modern design dat net zo comfortabel is als het lijkt.

De moderne rugrol van dit design ziet er niet alleen goed uit, maar geeft ook een perfecte anatomische vorm dat als een natuurlijk verlengstuk van je arm voelt. Het verbeterde comfort zorgt ervoor dat ze meteen comfortabel zitten. De verfijnde styling is net zo verbazingwekkend als je slap-shot!

De FT4 handschoen is gemaakt van polyester wat gekeurd is door de pro’s, en is duurzaam, licht van gewicht, en gemaakt van superieure materialen met een nieuwe rugrol design dat de anatomische vorm volgt, ideaal voor de professionele of competitieve speler.

De voering is antibacterieel behandeld, om de groei van bacteriën tegen te gaan die nare geuren veroorzaken. Het kussenschuim zorgt dat de handschoen meteen comfortabel is. De vingers en de backhand zijn gemaakt met professioneel niveau HD/PE schuim wat ervoor zorgt dat de lichtgewicht constructie ook optimaal beschermt. De 3-delige index zorgt voor maximum behendigheid. De 2-delige Pro Flexthumb zorgt voor betere mobiliteit en een ongelofelijk goede grip op je stick.

De Pro Clarino handpalm heeft een naadloze overgang van palm naar de pols zowel aan de binnen- als buitenkant, voor uitstekend comfort. Gecombineerd met een professioneel gevoel, bied de optimale interactie met je stick. De pols is kort en voorgebogen, open flexcuff. Dit zorgt ervoor dat je polsen vrij kunnen bewegen, flexibel zijn en bescherming hebben.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Juridische informatie

Geen