CARE PLUS

Care Plus Reddingsdeken

€6,45

Care Plus Reddingsdeken - 38221

Kleur: VEELKLEURIG

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Webshop Facilities

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 6 membership punten

Productbeschrijving

CARE PLUS REDDINGSDEKEN Wil je een multifunctionele reddingsdeken die van zeer grote waarde kan zijn in heel veel verschillende noodsituaties? Kies dan voor de handige Emergency Blanket van Care Plus! Deze effectieve isolatiedeken kan je warmhouden bij kou, en koel houden bij hitte. 

MULTIFUNCTIONELE REDDINGSDEKEN Het kopen van deze reddingsdeken kan jouw of andermans redding zijn als je te maken krijgt met een noodsituatie. Denk bijvoorbeeld aan noodweer, brand of een ongeval in het verkeer of tijdens het sporten. Bewaar de isolatiedeken in je EHBO-kit in huis, in de auto, of in de reiskoffer. Zie de veelgestelde vragen voor specifieke productinformatie en tips in gebruik!

VOORDELEN: ✓ Te gebruiken bij brand en noodweer ✓ Te gebruiken bij bedrijfs-, verkeers- en sportongevallen ✓ Tweezijdig te gebruiken (goud/zilver)  ✓ Goud aan de buitenkant: biedt bescherming tegen kou ✓ Zilver aan de buitenkant: biedt bescherming tegen hitte ✓ Afmetingen (l x b): 160 x 210 cm (uitgevouwen) ✓ Gewicht: 55 gram  

VRAAG EN ANTWOORD: ISOLATIEDEKEN VOOR EHBO-KIT Leid je een bedrijf, club, vereniging of team? Wees voorbereid op ongelukken! De EHBO-isolatiedeken hoort thuis bij de andere eerste-hulp spullen in de EHBO-set op je werk, in de oefenruimte, de sportzaal en bij de vereniging. Een goede reddingsdeken is een belangrijke aanvulling op elke EHBO-koffer!

HOE HELPT EEN REDDINGSDEKEN BIJ KOU?​ Kom je in een situatie terecht waarbij het essentieel is dat lichaamswarmte zo min mogelijk verloren gaat? Gebruik deze reddingsdeken om onderkoeling of bevriezing te voorkomen. Vindt er een ongeluk plaats bij koude temperaturen? Of is het slachtoffer onderkoeld door shock? Houd het slachtoffer warm met de EHBO-isolatiedeken! De zilverkleurige aluminiumlaag houdt hitte en warmte tegen. Sla de reddingsdeken om jezelf of een ander heen met de zilverkleurige kant naar binnen. De aluminiumlaag kaatst 80% van de lichaamswarmte terug naar het lijf. De gouden laag kan, naar buiten gericht, warmte van de zon opnemen en naar binnen transporteren. Met deze reddingsdeken houd je het lichaam zo warm als mogelijk is.

HOE HELPT EEN REDDINGSDEKEN BIJ HITTE?​ Heb je te maken met flinke warmte en dreigt oververhitting? Dergelijke situaties kunnen zich voordoen in de sport of bij hoge temperaturen. Gebruik de reddingsdeken als een parasol boven het slachtoffer om te voorkomen dat de warmte van de zon hem of haar kan bereiken. Richt de zilveren zijde naar de zon zodat de stralen terugkaatsen. Bovendien: doordat de gouden zijde (die warmte absorbeert) naar binnen is gericht, wordt er ook warmte van binnen naar buiten toe gewerkt.

ISOLATIEDEKEN: HITTESCHILD VOOR AUTO OF TENT​ De isolatiedeken is ook heel handig om de ergste hitte uit je auto of tent te houden. De zilverkleurige zijde van de reddingsdeken werkt als een schild tegen hitte en zonnestralen. Richt bij hitte de aluminiumlaag (zilvergekleurde zijde) naar boven of naar buiten. Op die manier kaatst de isolatiedeken zonlicht en hitte terug, waardoor de auto of tent koeler blijft.

REDDINGSDEKEN: MEER EFFECT DAN JE DENKT!​ Deze lichtgewicht reddingsdeken weegt slechts 55 gram, maar heeft uitgevouwen een afmeting van 160 x 210 centimeter. De isolatiedeken is vrij dun, maar heeft ongelofelijk veel effect. Deze Care Plus reddingsdeken is compact verpakt en dus gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Met de Emergency Blanket in huis, in de auto, in je reiskoffer of waar dan ook ben jij te allen tijde goed voorbereid op verschillende vervelende of bedreigende situaties. Zelfs als je schipbreuk lijdt of ergens in de onbewoonde wereld strandt kun je de reddingsdeken goed gebruiken. Richt de aluminium zijde naar de zon. Door de terugkaatsing van de zonnestralen kan een hulverlener jou sneller opmerken.

Reviews