CARE PLUS

Care Plus Anti-Insect Natural spray 60 ml

€15,95

Care Plus Anti-Insect Natural spray 60 ml - 32620

60ML
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Webshop Facilities

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 16 membership punten

Productbeschrijving

ANTI-INSECT NATURAL LEMON-EUCALYPTUS SPRAY 60 ML  In je medicijnkastje mag een goed anti-muggenmiddel niet ontbreken. En dat geldt zeker voor je reiskoffer! Vergeet niet om vóór de reis een anti-insect product, zoals bijvoorbeeld deze Anti-Insect Natural spray, te kopen. Of je nu in je eigen tuin zit, een dagje uit gaat in eigen land of een tropisch vakantieoord bezoekt: je wilt altijd voorkomen dat je gestoken of gebeten wordt. Deze fles is voldoende voor een persoon gedurende 2 weken dagelijks gebruik. Gebruik Care Plus® Anti-insect Natural veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

VOORKOM BETEN EN STEKEN MET ANTI-INSECT NATURAL! Een insectenbeet is niet alleen vervelend, maar kan ook ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Insecten kunnen ziekten zoals malaria, knokkelkoorts (dengue) en gele koorts overbrengen. Door een tekenbeet kun je de ziekte van Lyme oplopen. Redenen genoeg om jezelf en je gezin optimaal te beschermen tegen insecten- en tekenbeten! Wil je graag een product zonder DEET kopen? Kies dan voor de Care Plus Anti-Insect Natural lemon-eucalyptus spray.

VOORDELEN: ✓ Biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten ✓ Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding ✓ Sterk insectwerend middel op basis van Citriodiol® ✓ Effectief tegen muggen, teken en knutjes ✓ Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden ✓ Geschikt voor alle bestemmingen ✓ Tast geen kunststoffen aan ✓ Bevat 30% Citriodiol (Eucalyptus Citriodora Oil, hydrated, cyclized)

INGREDIËNTEN: p-menthaan-3,8-diol (2-(2-hydroxypropan-2-yl)-5-methylcyclohexan-1-ol) Ethanol Water Isopropyl alcohol Eucalyptus, lemon, Eucalyptus maculata citriodora, olie, gehydroliseerd, geringd citronellal citronellol eucalyptol linalool limonene

VRAAG EN ANTWOORD:

HOE GEBRUIK JE ANTI-INSECT NATURAL LEMON-EUCALYPTUS SPRAY? Bedek de huid zoveel mogelijk met kleding als je naar buiten gaat. Draag een lange broek, bovenkleding met lange mouwen, dichte schoenen en sokken. Gebruik Anti-Insect Natural lemon-eucalyptus om de onbedekte huid in te smeren. Breng het anti-muggenmiddel aan op de huid en verdeel het met de palm van je hand. Breng een kleine hoeveelheid op je vingertoppen aan en verdeel dit over je gezicht. Was je handen en smeer daarna de rug van je handen in. Houd altijd de vingers vrij in verband met de consumptie van eten of drinken.

WAAR BESCHERMT NATURAL ANTI-INSECT SPRAY TEGEN? De Care Plus Natural Anti-Insect spray is een effectief middel tegen muggen, teken en knutjes. Nog een groot voordeel van deze muggenspray: deze is al geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden. De Care Plus Anti-Insect Natural spray beschermt je huid tot 6 uur tegen stekende insecten en teken.

WELK ANTI-INSECT PRODUCT KIES JE? Er zijn verschillende stoffen effectief tegen muggen, teken en knutjes zoals: DEET en lemon-eucalyptus olie. Wil je jezelf goed beschermen tegen insectenbeten, kies er dan voor om een product te kopen dat een van deze stoffen bevat. DEET is een doeltreffend anti-muggenmiddel. Maar: een product met een hoge concentratie DEET (40% of 50%) is niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij jonge kinderen onder de 13 jaar. Kies er in dat geval voor om een middel op basis van natuurlijke lemon-eucalyptus olie te kopen, zoals Care Plus Anti-Insect Natural spray.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN NATURAL T.O.V. DEET? Kun of wil je geen DEET muggenspray gebruiken? Dan is Care Plus Anti-Insect Natural lemon-eucalyptus spray een perfect alternatief. De Anti-Insect Natural spray is geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap, borstvoeding en bij kinderen vanaf 3 maanden en kan veilig gebruikt worden bij zwangerschap en borstvoeding. Dit anti-muggenmiddel heeft als extra voordeel dat het kunststoffen, zoals brilmonturen, foto- en filmapparatuur en gelakte tafelbladen, niet aantast (in tegenstelling tot producten met DEET).

WAT IS DE WERKZAME STOF IN DEZE NATUURLIJKE ANTI-INSECT SPRA

Reviews