CAMBRIDGE KAYAKS

Cambridge Kayaks Zander Single kajak voor vrije tijd en vissen

€393,25
€462,85 -15%

De Zander-kajak is de perfecte vrijetijdskajak voor diegenen die kanalen, rivieren, meren en de kustlijn willen verkennen.

Kleur: Anijsgroen

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Cambridge Kayaks Europe B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 393 membership punten

Productbeschrijving

De Zander-kajak is de perfecte vrijetijdskajak voor diegenen die kanalen, rivieren, meren en de kustlijn willen verkennen. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, de Zander heeft een meerkanaals romp die stabiliteit en prestaties biedt en goed door het water vaart. Een geweldige kajak die plezier kan bieden voor het hele gezin.

De Zander heeft ook alle functies die nodig zijn om de meest enthousiaste vissers tevreden te stellen met vijf hengelhouders en twee opbergluiken. Om te vissen is deze kajak stabiel en veelzijdig en ideaal voor een toegewijde visser. De opslag is ook geweldig om in te laden voor kampeeravonturen!

Gemaakt met LLDPE, het beste materiaal dat beschikbaar is voor slagvastheid en duurzaamheid, en UV-bestendigheid, Roto-gesponnen gegoten dus geen verbindingen.

Kies uit 1 van de 12 mooie kleuren!

INBEGREPEN 1 x lichtgewicht pro-peddel, die uit twee delen bestaat voor eenvoudige opslag. 1 x luxe gecapitonneerde achterzit. Ruimte voor drankhouders gegoten in het dek. 2 x grote 28cm waterbestendige klepluiken, met droge bad en opbergdoos (voor je portemonnee, sleutels, telefoon) Grote bagageruimte achter de achterzit met een bagagenet voor je rugzak of picknick. 4 x hengelhouders aan de zijkant. Center pro hengel houder. Spuipluggen, zes locaties, voor het oppompen van water. Handgrepen voor en achter. Gegoten zijhandgrepen voor Paddle park bungee Gegoten geribbelde voetsteun voor comfort bij het zitten Locatie om optionele stempels of trollingmotor toe te voegen DIMENSIES 272cm x 80cm x 34cm

Gewicht 22kg

Maximaal gebruikersgewicht 130kg

TECH SPECIFICATIES UV-remmer is tijdens de fabricage aan het LLDP-plastic toegevoegd, zodat uw kajak niet in de zon zal verslechteren, goedkopere kajaks zullen dit waarschijnlijk niet hebben

Reviews