CAMBRIDGE KAYAKS

Cambridge Kayaks Marlin Pro Viskajak

€1.089,25
€1.622,85 -32%

De perfecte boot voor alle visomgevingen, Bij het vissen in winderige omstandigheden of stroming is het pro-drive-systeem zeer comfortabel

Kleur: DONKERGROEN / ORANJE / WIT

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Cambridge Kayaks Europe B.V.

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 1089 membership punten

Productbeschrijving

De perfecte boot voor alle visomgevingen, Bij het vissen in winderige omstandigheden of stroming is het pro-drive-systeem zeer comfortabel om de boot op dezelfde plek te kunnen houden zonder de peddel te gebruiken.

De Marlin Pro heeft een verhoogde sportstoel om u droog en comfortabel te houden van elk water aan boord.

Het Cambridge Kayaks Pro Drive-systeem is als de vleugels van een pinguïn waarmee hij door het water "vliegt".

Bij ondiep water vouwen de vinnen plat tegen de bodem van de romp ter voorkoming van beschadigingen.

De voorrand heeft een balk die er doorheen loopt en de achterrand is flexibel.

Gerichte besturing door een neerklapbaar roer, met vingertopbediening.

INBEGREPEN Cambridge kajaks pro drive aandrijfsysteem. Grote berging aan de voorzijde. 8 spuiplug locaties. Sleepwiel in de kiel. Veel vakken voor visuitrusting en een bekerhouder. 8” opbergluik inclusief tacklebox. Grotere achter-opslag. 4 x geïnstalleerde hengelhouders. 1x side pro hengelhouders Grote handgrepen aan de zijkant. Handgrepen voor en achter. Vissende sportstoel. 2-delige peddel met verstelbare standen. Neerklapbare roerbediening met stuurhendel aan de zijkant. Deksel voor pedaal-aandrijf-gat als de kajak wordt gebruikt zonder pro drive aandrijfsysteem Peddelpark opslag DIMENSIES 320cm x 83cm x 40cm

Gewicht 33kg

Maximale gebruikerscapaciteit 180 kg

TECH SPECIFICATIES Gemaakt met LLDPE, het beste materiaal dat beschikbaar is voor slagvastheid en duurzaamheid, en UV-bestendigheid, Roto-gesponnen gegoten dus geen verbindingen.

UV-remmer is tijdens de fabricage aan het LLDP-plastic toegevoegd, zodat uw kajak niet in de zon zal verslechteren, goedkopere kajaks zullen dit waarschijnlijk niet hebben.

Reviews