BULLPADEL

Padelracket Vertex Vertex 02 W

189,95 −31%
129,95
Kleur: VEELKLEURIG
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Ofertas de Padel

De Vertex-2 W is een licht ruitvormig padelracket, met maximaal vermogen en hoge prestaties zonder controleverlies, ontworpen voor ervaren spelers of gevorderde gamers.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Vertex-2 W 2020 is een licht ruitvormig padelracket, met maximaal vermogen en hoge prestaties zonder verlies van controle. De buitenkern is gemaakt van Fibrix hybride vezels, de binnenkern is gemaakt van het nieuwe MultiEva-schuim en het CarbonTube-frame is gemaakt van 100% koolstofvezel. Het bevat de Stickerbeschermer, deze zelfklevende beschermer is licht, flexibel en resistent. Daarnaast heeft het een Vibradrive systeem voor trillingsabsorptie, Vertex hart- en zenuwkanalen aan de zijkant van het racketframe. Bovendien heeft het Top Spin-technologie, een oppervlak met een ruwe afwerking die de grip bevordert, waardoor een groter effect van de bal in contact met het blad wordt bereikt.

TECHNOLOGIEN

TOPSPIN: Het bestaat uit een oppervlak met een ruwe afwerking die de grip bevordert, waardoor een groter effect van de bal in contact met het racket wordt bereikt.
FIBRIX: Fiber ontwikkeld door Bullpadel die koolstofvezel combineert met glasvezel. De combinatie van beide verbindingen maakt het racketoppervlak tegelijkertijd flexibel en resistent, wat zorgt voor veel comfort en gevoel bij het slaan.
CARBONTUBE: Bestaat uit de constructie van het racketframe gemaakt van 100% bidirectionele interlaced carbon. Deze constructie geeft onze rackets een maximale mechanische respons en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.
VIBRADRIVE: Het is een vuistmontagesysteem waarin een stuk schuim met hoge elasticiteit wordt ingebracht dat het in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen die in het spel worden geproduceerd, vooral bij off-center slagen.
NERVE : Het Nerve-systeem is gebaseerd op het creëren van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt, het gewicht wordt verminderd en meer controle wordt verkregen bij schokken.
MULTIVEVA: schuim ontwikkeld met specifieke dichtheid en elasticiteit om de speler maximaal comfort en gevoel te geven bij het slaan. De samenstelling geeft het schuim een hoog geheugen, waarbij dezelfde herstel- en rebound-parameters in de loop van de tijd behouden blijven.
STICKER: Flexibele, zelfklevende en ultralichte framebeschermer die zich aan het racketframe hecht, voor een perfecte pasvorm. Biedt schok- en slijtvastheid.

Technische informatie

  • EVENWICHT Kopzwaar
  • TYPE RACKET krachtig
  • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
  • SPORTIEF NIVEAU EXPERT
  • FOAM TYPE medium
  • surface material carbon fiber

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

EVENWICHT

Kopzwaar

TYPE RACKET

krachtig

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

SPORTIEF NIVEAU

EXPERT

FOAM TYPE

medium

surface material

carbon fiber