BOSU

Balanstrainer - Balance board - Pro Edition - Blauw - 65 cm

249,00
Kleur: BLAUW
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Zorgt voor meer instabiliteit en extra uitdaging bij jouw workout.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Bosu Balanstrainer Pro Edition is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening. Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken. Onder het motto; “making every workout better”, zorgt de Bosu balanstrainer voor meer instabiliteit en wordt tijdens iedere workout het lichaam extra uitgedaagd. Hierbij vervult vooral de ‘core’ een belangrijke en actieve rol. De core is de belangrijkste schakel tussen het onder- en bovenlichaam en zorgt ervoor dat onze bewegingspatronen en vaardigheden – die we nodig hebben in sport, werk en dagelijkse activiteiten – worden verbeterd.

Voordelen van de balanstrainer
De Bosu Balance Trainer is uitdagend, toegankelijk, effectief en geschikt voor iedereen. Je zult snel resultaten bereiken: sterke core, buik- en rugspieren, meer lichaamsbewustzijn, betere sportprestaties en betere lichaamshouding.

Details
Bous Balance Trainer Pro heeft een enkel gelaagd platform met antislip dopjes aan de onderzijde. De Pro edition wordt gebruikt door sporters, personal trainers en fysiotherapeuten.

Technische informatie

LENGTE

60 cm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LENGTE

60 cm

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

PVC