BODYCROSS

Eleni technische T-Shirt zwart

€49,00 −30%
€34,30
*De uitverkoop begint op 2022-01-16

Door de technische aard van dit trainingstshirt kunt u de beste resultaten behalen op het gebied van lichaamsthermoregulatie.

Kleur: ZWART
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door BODYCROSS

Productbeschrijving

Het Eleni technische T-Shirt met korte mouwen is een model dat kan worden gebruikt voor elk type sport, zowel binnen als buiten: bodybuilding, fitness, hardlopen,....

Door de technische aard van dit trainingstshirt kunt u de beste resultaten behalen op het gebied van lichaamsthermoregulatie. Het voelt aan als een tweede huid en kan gedragen worden zonder iets onder of boven. Tot -5째C zal dit tshirt de lichaamstemperatuur regelen in overeenstemming met de omgevingstemperatuur.

De stof laat spierherstel toe en heeft uitstekende transpiratieopnemende eigenschappen.

Compressie/controverseffect dat zorgt voor een betere ondersteuning van het lichaam en betere prestaties, een betere ondersteuning van de spieren en een gevoel van welbehagen tijdens de inspanning.

Zijn strakke pasvorm en platte naden volgen de vorm van uw lichaam, waardoor dit t-shirt natuurlijke bewegingen mogelijk maakt en optimale ventilatie biedt.

De bijzondere eigenschappen van Meryl짰 Skinlife microvezel voorkomen de ontwikkeling van bacteri챘n, waardoor het biologische evenwicht van de huid behouden blijft en onaangename geuren worden verminderd.

Groot logo op de romp.

Antitransparant en zacht, onmisbaar voor uw wedstrijden.

Samenstelling: Meryl: 94% Polyamide Skinlife 6% Elastaan

REVIEWS

Loading