BOBLBEE

Rugbeschermingstas + positie-/remlicht Boblbee lelux25

493,00
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Maat:
25 LITRES
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Rugbeschermingstas + positie-/remlicht Boblbee lelux25

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

BOBLBEE GTX25L Rugzak / Rugbeschermer

Dagelijkse ritten per motor of fiets zijn het gevaarlijkst! Je geest is druk met kantoor en projecten, je bent jaloers op je soulmate die een uur na jou in bed kan blijven liggen... Kortom, het is tijd om jezelf uit te rusten met het beste om veilig te rijden!

Als u een rugzak en rugbescherming zoekt, is de Boblbee rugzak het beste alternatief. Of het nu gaat om een rugzak voor motorrijders of voor commerciële reizen, hij is ideaal voor uw microcomputer en al uw digitale apparaten.

GTX vs GT, wat zijn de verschillen?
In tegenstelling tot de GT (die een elastische sluiting heeft), heeft de GTX een tandheugelsluiting en een aerodynamische klep die de ergonomie van de tas verbetert.

Remlicht' optie ?
Deze versie van de Boblbee tas wordt geleverd met een TOADEYE remlicht dat rechtstreeks aan de achterkant van de tas is bevestigd, waardoor uw zichtbaarheid en veiligheid toenemen.

Praktisch? Ja!
De Boblbee is uitgerust met ons standaard harnas, ontworpen voor het dagelijkse comfort van uw rug en gemaakt met de beste materialen die beschikbaar zijn voor een lange levensduur en uitstekende waterdichtheid. In het grote ritsvak dat in de klep is geïntegreerd, kunt u al uw kleine persoonlijke spullen gemakkelijk kwijt. Er is een intern laptopvak met meerdere vakken, waaronder een groot vak met rits, en een handig telefoonvakje op de schouderriem.
In de binnenklep van het harnas vanorigine is een praktisch zacht net geïntegreerd. Het assortiment Boblbee rugzakken omvat specifieke accessoires, maar kan ook alle beschikbare zakken herbergen.

Een rugzak speciaal ontworpen om schokken te absorberen!
Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook de veiligste rugzak ter wereld voor uw motor- of fietstochten.
De Boblbee heeft namelijk de wereldnorm 16-21 niveau 2 voor veiligheid gekregen, wat betekent dat hij de hoogste goedgekeurde bescherming heeft om 84% tot 94% van de schokken tijdens uw val te absorberen en zo uw rug te beschermen

Technische informatie

TYPE LENS

25 L

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE LENS

25 L