BIKETRAX

BikeTrax Brose fiets GPS tracker | anti-diefstal | Specialized | track & trace

199,90

Kleur:

ZWART / ZWART / ROOD

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door BusyBee Bike Products

De meest accurate GPS tracker die fiets diefstal tegengaat in Europa!

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De GPS Tracker is geïntegreerd met de geïntegreerde simkaart in het EU-brede datanetwerk. Dit betekent dat u de locatie coördinaten van uw e-bike op elk moment in de EU kunt bekijken. In geval van diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem geactiveerd en wordt onmiddellijk een alarm naar uw smartphone gestuurd. In welk EU-land u zich ook bevindt.

Installatie van de GPS Tracker Brose Universal
Normaal gesproken is de GPS Tracker verbonden met de batterij van uw e-bike om de stroomvoorziening te garanderen. Wanneer u de batterij van de e-bike uitschakelt of verwijdert, blijft de extra batterij van GPS Tracker de nodige energie leveren voor monitoring. De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en maximaal 3 weken voor stand-by modus. De hulpbatterij wordt onmiddellijk opgeladen na het inschakelen van uw e-bike. Het duurt ongeveer 1,5 uur om op te laden van 0 tot 100%.

De set bestaat uit:
– Een GPS Tracker
– Brose-verbindingskabel, compatibel met alle Brose systemen
– Een batterij van 1.000 mAh

 • Tot op 5m accuraat
  – Dubbelzijdige montagestrip voor veilige GPS-trackerbevestiging
  – Geschikte kabelbinders voor het bevestigen van de verbindingskabel
  – Gratis smartphone-app te downloaden via de Apple Store (IOS) of Google Play (Android)

De overdracht van GPS-gegevens wordt gerealiseerd via GPRS en GSM.Voor het eerste jaar neemt BikeTrax de kosten voor gegevensoverdracht over. Aan het einde van het eerste gratis jaar bedragen de kosten voor gegevensoverdracht € 3,95 per maand. Er is geen contract. Bovendien kan het gegevensgebruik ook maandelijks worden geactiveerd met behulp van de gratis smartphone-app.

Als u de GPS Tracker Brose Universal alleen tijdens de zomermaanden wilt gebruiken, kunt u dat eenvoudig doen door met uw vinger te vegen.

Waarom GPS-tracker gebruiken?
De GPS Tracker van BikeTrax is de beste GPS-diefstalbeveiliging die beschikbaar is voor alle e-bike eigenaren. De GPS Tracker wordt onzichtbaar in de motorbehuizing geïnstalleerd. Je gereden routes, inclusief registratie van afstand, gemiddelde en maximale snelheid, worden dagelijks geregistreerd in het routedagboek en opgeslagen. De export vindt plaats als een gpx-bestand. U kunt uw
gebruikersprofiel op diverse apparaten gebruiken. Zo kunnen ook familie en vrienden zien waar u onderweg bent of een diefstalalarm ontvangen.

Technische informatie

HOOGTEMETER

NEE

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

HOOGTEMETER

NEE