BEX

Kubb Viking Original rubberhout rode koning onesize bruin

€59,95

"Speel het traditionele Zweedse buitenspel Kubb Viking Original en beleef eindeloos plezier in de buitenlucht met je familie!"

Kleur: BRUIN

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Buffalo.nl

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 60 membership punten

Productbeschrijving

De KUBB VIKING ORIGINAL RODE KONING RUBBERHOUT set is een buitenspel afkomstig uit Zweden en is perfect voor families om samen te spelen. Deze set bevat alle benodigdheden, waaronder 1 koning, 10 torens, 6 werpstokken, 4 hoekstokken en spelregels. Het spel kan zowel 1 tegen 1 gespeeld worden als in teams, waarbij het doel is om met de werpstokken alle torens van het andere team omver te werpen en uiteindelijk de koning om te gooien. Gemaakt van hoogwaardig rubberhout en verpakt in een kleurrijke doos met venster, inclusief katoenen bewaarzak en meertalige instructies, is deze set ideaal voor uren speelplezier in de buitenlucht. Goedgekeurd door de Zweedse Kubb Federatie, is dit spel van uitstekende kwaliteit en geschikt voor spelers van alle leeftijden.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

* Het originele Kubb spel van Rubberwood! * Inhoud 1 x koning afmeting 30x7x7 cm. * 10x kubb blokken afmeting 15x6 cm. * 6x Werpstokken. * 4x Hoekstokken.