BESTWAY

Zwemband zeepaard glitter 115 cm

17,99
Kleur: GOUD
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

Wanneer je deze zomer op vakantie gaat wil je er natuurlijk op je best bij lopen. En als je dan naar het strand of zwembad gaat wil je natuurlijk wel leuk opblaasgoed bij je hebben.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Wanneer je deze zomer op vakantie gaat wil je er natuurlijk op je best bij lopen. En als je dan naar het strand of zwembad gaat wil je natuurlijk wel leuk opblaasgoed bij je hebben. Met de zwemband zeepaard glitter 115 cm heb je een item te pakken waar iedereen stikjaloers op zal zijn!
Wat een verschijning is dit zeg. Hiermee ben je werkelijk waar de ster van het hele strand. Deze opvallende zwemband zeepaard glitter 115 cm is een regelrechte eyecatcher van de hoogste plank. De zwemband heeft een super gaaf zeepaard design! De zwemband is van binnen gevuld met glitters wat een indrukwekkend effect geeft. Met name als de zon erop schijnt zullen de glitters werkelijk prachtig schitteren.
De zwemband heeft een diameter van 115 cm en is 104 cm hoog. Door het zeepaard design heeft deze zwemband niet de normale traditionele vorm van een zwemband. Daardoor geeft de lange nek van de zeepaard je extra houvast in het water wat erg handig is. De zwemband heeft een tweetal luchtkamers welke gemakkelijk op te blazen zijn. Uiteraard kan je het jezelf nog makkelijker maken door de zwemband zeepaard glitter 115 cm met behulp van een luchtpomp op te pompen, maar dat is niet per se noodzakelijk.

Andere bekeken ook

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw