BESTWAY

Zwemband frosted neon 91 cm | oranje

10,99
Kleur: Oranje
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

Met de zon hoog aan de hemel lig jij met je zwemband frosted neon 91 cm heerlijk te genieten van het zonnetje.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Met de zon hoog aan de hemel lig jij met je zwemband frosted neon 91 cm heerlijk te genieten van het zonnetje.
De zwemband heeft een mooi neon-design. De zwemband is in meerdere kleuren te verkrijgen. Hij is te verkrijgen in het oranje en groen. Door het strakke design komen de kleuren hartstikke goed naar voren. Doordat de zwemband in meerdere kleuren verkrijgbaar is, is er voor iedereen wel een kleurtje bij waar die van houdt. Tevens is de zwemband ideaal voor kinderen om in het zwembad mee te spelen. Of ze er nou mee van een glijbaan gaan, in de zee op liggen te dobberen of in het zwembad, het kan allemaal met deze zwemband.
De zwemband frosted neon heeft een diameter van 91 centimeter. Hierdoor is hij geschikt voor zowel jonge kinderen als volwassenen. De zwemband heeft een veiligheidsventiel waardoor hij na het oppompen niet gelijk weer leeg loopt. De zwemband is gemaakt van stevig vinyl wat van tevoren getest is. Hierdoor kan de zwemband wel tegen een stootje en is die niet bij het minste of geringste lek wat wel zo fijn is.
Naast de zwemband frosted neon 91 cm heeft Summertoys ook een breed assortiment zwembaden. Zo kan je gelijk een zwembad kopen waar je lekker in kan liggen met jouw zwemband.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw