BESTWAY

Zwemband frosted neon 76 cm | groen

9,99
Kleur: GROEN
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

Wanneer je op zoek bent naar een leuke zwemband voor je kindje in het zwembad dan is de zwemband frosted neon 76 cm een goede keuze. De kids vermaken zich urenlang met zo'n zwemband in het.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Wanneer je op zoek bent naar een leuke zwemband voor je kindje in het zwembad dan is de zwemband frosted neon 76 cm een goede keuze. De kids vermaken zich urenlang met zo'n zwemband in het zwembad.
De zwemband is beschikbaar in een tweetal verschillende kleuren. Hij is verkrijgbaar in de kleuren groen en oranje. Beide kleuren zijn in het metallic neon wat een supergaaf effect geeft aan de zwemband. De zwemband is daardoor net wat specialer dan een doorsnee groene of oranje zwemband. De zwemband heeft een diameter van 76 cm. Hiermee is de zwemband frosted neon 76 cm ideaal voor de wat jongere kinderen.
Kinderen zijn op jonge leeftijd erg creatief en weten zichzelf altijd wel te vermaken. Helemaal in het zwembad hebben ze een boel waterpret. Als ze dan ook nog een zwemband hebben om mee te spellen.. dan is het helemaal dolle pret voor ze. Helemaal wanneer de zomer begint en het zonnetje schijnt zijn de kids niet uit het water te slaan. Voor het geval je wel de ruimte hebt maar nog geen eigen (opblaasbaar) zwembadje kan je bij ons ook een zwembad kopen voor in de tuin. De kids zullen het helemaal te gek vinden. Kids blij, jij blij, veel plezier!

Andere bekeken ook

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw