BESTWAY

Zwemband Floral Fantasy 114 cm

16,99
Kleur: VEELKLEURIG
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

De temperaturen lopen alsmaar op en de zon laat zich langer en langer zien. Misschien heb je zelfs al een zwembad in de tuin staan of een dagje naar het strand gepland.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De temperaturen lopen alsmaar op en de zon laat zich langer en langer zien. Misschien heb je zelfs al een zwembad in de tuin staan of een dagje naar het strand gepland. Wanneer je van plan bent om een verkoelende duik te nemen, dan kan de zwemband Floral Fantasy 114 cm zeker niet ontbreken.
De zwemband heeft een Floral Fantasy design. Met dit mooie fashionable design waarin zelfs een roze flamingo in verwerkt is zit je altijd goed. De overwegend in turquoise uitgevoerde zwemband heeft tevens twee stevige witte handgrepen waarin je jezelf goed vast kan houden als je uiterst comfortabel in je zwemband ligt te relaxen. De zwemband kan je meenemen naar een dagje strand of naar het zwembad. Of wellicht heb je zelfs een eigen zwembad in de tuin waarin je van de zon kan genieten met je zwemband Floral Fantasy 114 cm. Hoe luxe is dat?
De zwemband heeft een diameter van 114 cm. Hierdoor is deze maat zwemband qua grootte uitstekend geschikt voor volwassenen. De zwemband is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder en is gemaakt van stevig vinyl materiaal. Dit vinyl materiaal is uitgebreid getest door Bestway waardoor de zwemband van uitstekende kwaliteit is.

Andere bekeken ook

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw