BESTWAY

Baby zwembad play pool 122x25 cm | blauw

12,99
Kleur: BLAUW
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Summertoys

Heerlijk in je eigen zwembad met de kids spelen is het leukste wat er is. Zie je de (klein)kinderen al dolle waterpret hebben in jullie eigen zwembadje?

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Heerlijk in je eigen zwembad met de kids spelen is het leukste wat er is. Zie je de (klein)kinderen al dolle waterpret hebben in jullie eigen zwembadje? Het enige wat er nog mist is een eigen zwembad.. Gelukkig ben je voor een zwembad kopen bij Summertoys aan het juiste adres! Het baby zwembad play pool 122x25 cm is een ideaal zwembad voor de kleintjes.
Het zwembadje is verkrijgbaar in een drietal verschillende kleuren. We hebben het zwembad in het blauw, groen en rood. Hierdoor zit er altijd wel een kleurtje bij waar jouw kindje dol op is. Het zwembad heeft een ronde vorm en in het design van het zwembadje is een reliëfdruk verwerkt. Verder heeft het een drietal opblaasbare ringen waardoor het kinderbadje stevig maar gemakkelijk op te blazen is.
Het zwembad is 122x25 cm hierdoor kan je hem overal wel kwijt. In de tuin, op je terras of zelfs op het balkon: het kan allemaal. Het zwembad heeft een watercapaciteit van 140 liter en is gemaakt van 0.19 mm vinyl. Hierdoor zal het baby zwembad play pool 122x25 cm niet gauw kapot gaan. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, doordat je hem bijvoorbeeld niet op een geschikte zwembad ondervloer geplaatst hebt, dan kan je hem zelf eenvoudig repareren. Er wordt namelijk reparatiemateriaal met het zwembadje meegeleverd waardoor je het zwembad zelfstandig repareren kan.

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • type zwembad plastic

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

type zwembad

plastic