BERG

Trampoline rond Favorit Regular grijs 200 cm met veiligheidsnet

€389,00

BERG heeft een veilige en kwalitatieve trampoline die bij jouw tuin past. We hebben trampolines ontworpen die veilig zijn, waarop kinderen onbezorgd hun talenten kunnen ontdekken.

Kleur: GRIJS
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Berg Toys B.V.

Productbeschrijving

"Krijg je geen genoeg van het springen? Geen probleem! De BERG Favorit zorgt voor jarenlang speelplezier. Met veel aandacht en zorg is de BERG Favorit ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een uitstekende trampoline, die veilig is in gebruik.

Het springdoek
Het ronde springdoek is gemaakt van sterk geweven polypropyleen. De lussen voor de metalen verenogen zijn degelijk bevestigd met 8 rijen stiksel.

Goldspring Solo
De Favorit heeft Goldspring Solo veren. Deze veren zijn van binnen en van buiten met een degelijke roestbestendige zinklaag gegalvaniseerd.

Hoge trampoline
Wanneer je liever geen gat graaft in je tuin, is een hoge trampoline een goede keuze. Een hoge trampoline is eenvoudig te installeren en te verplaatsen.

De ronde vorm
Het frame van een ronde trampoline is zeer sterk. Op een ronde trampoline spring je altijd naar het middelpunt.

Frame
Het frame van de Favorit bestaat uit dikke buizen met een grote diameter. Daardoor heeft de Favorit trampoline een lange levensduur. Het frame is roestbestendig en voorzien van een degelijke zinklaag. Het frame is gemakkelijk te assembleren.

De beschermrand
De beschermrand van een Favorit is voorzien van een stevige schuimlaag over de hele breedte. Deze schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ‘’closed cell foam’’. Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC. De beschermrand geeft een beschermende overlap van de padding over de veren."

Technische informatie

  • LEEFTIJD OUDER DAN 6 JAAR
  • GEBRUIKSPLAATS BUITEN
  • Gewicht 35 kg < Gewicht < 50 kg
  • LENGTE 180 tot 220 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LEEFTIJD

OUDER DAN 6 JAAR

GEBRUIKSPLAATS

BUITEN

Gewicht

35 kg < Gewicht < 50 kg

LENGTE

180 tot 220 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS