BERG

Sport Trampoline rechthoekig Favorit InGround zwart 410 cm

€749,00

BERG hat ein sicheres und hochwertiges Trampolin, das zu Ihrem Garten passt. Wir haben sichere Trampoline entwickelt, auf denen Kinder unbesorgt ihre Talente entdecken können.

Kleur: ZWART
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Berg Toys B.V.

Productbeschrijving

"Krijg je geen genoeg van het springen? Geen probleem! De BERG Favorit zorgt voor jarenlang speelplezier. Met veel aandacht en zorg is de BERG Favorit ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een uitstekende trampoline, die veilig is in gebruik.

Het springdoek
Het rechthoekige springdoek is gemaakt van sterk geweven polypropyleen. De lussen voor de metalen verenogen zijn degelijk bevestigd met 8 rijen stiksel.

Goldspring Solo
De Favorit heeft Goldspring Solo veren. Deze veren zijn van binnen en van buiten met een degelijke roestbestendige zinklaag gegalvaniseerd.

InGround trampoline
Een ingegraven trampoline heeft een lage instap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is.

De rechthoekige vorm
Op een rechthoekige trampoline kan je over de hele lengte heerlijk springen. De sprongen die je maakt op een rechthoekige trampoline zijn beter controleerbaar. Daarom worden rechthoekige trampolines gebruikt binnen de Olympische topsport. De vorm zorgt dat de trampoline perfect past in bijna elke tuin.

Frame
Het frame van de Favorit bestaat uit dikke buizen met een grote diameter. Daardoor heeft de Favorit trampoline een lange levensduur. Het frame is roestbestendig en voorzien van een degelijke zinklaag. Het frame is gemakkelijk te assembleren.

De beschermrand
De beschermrand van een Favorit is voorzien van een stevige schuimlaag over de hele breedte. Deze schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ‘’closed cell foam’’. Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC. De beschermrand geeft een beschermende overlap van de padding over de veren."

Technische informatie

  • LEEFTIJD OUDER DAN 14 JAAR EN VOLWASSENEN‎
  • GEBRUIKSPLAATS BUITEN
  • Gewicht Gewicht < 75 kg
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LEEFTIJD

OUDER DAN 14 JAAR EN VOLWASSENEN‎

GEBRUIKSPLAATS

BUITEN

Gewicht

Gewicht < 75 kg

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS